Influencern: Kommer gråta när vi säljer lägenheten

Influencern Ida Warg bor i en sekelskifteslägenhet i Stockholm tillsammans med maken Alexander Pärleros, som driver podcasten ”Framgångspodden”, och sonen Elvis.

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

1 av 2: Influencern Ida Warg bor i en sekelskifteslägenhet i Stockholm tillsammans med maken Alexander Pärleros, som driver podcasten ”Framgångspodden”, och sonen Elvis.

”Jag tänkte mig färgen grå när jag skulle inreda, men det finns ju 300 olika nyanser av grått, så det har tagit många timmar att hitta de rätta nyanserna.”

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

2 av 2: ”Jag tänkte mig färgen grå när jag skulle inreda, men det finns ju 300 olika nyanser av grått, så det har tagit många timmar att hitta de rätta nyanserna.”

Det är bråda tider i bloggaren Ida Wargs liv. Hon är nybliven mamma till Elvis, 10 månader och släpper en bok om sitt liv i höst. 

I sekelskifteslägenheten i Stockholm älskar hon alla rum och i radhuset i Marbella hittar hon lugnet.

– Jag är väldigt känslig för energier i ett hem, säger hon.

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Hur bor du – beskriv ditt hem!

– Vi bor i en sekelskifteslägenhet i centrala Stockholm sedan ett par år tillbaka. Lägenheten är väldigt ljus och vi har inrett med gråa nyanser i alla rum. Jag tänkte mig färgen grå när jag skulle inreda, men det finns ju 300 olika nyanser av grått, så det har tagit många timmar att hitta de rätta nyanserna. Jag gillar färger överlag, men jag vill inte bo i en massa färger. 

Vilket är ditt favoritrum?

– Jag älskar faktiskt alla rum i den här lägenheten, vilket är ovanligt för mig. Det är fint ljus och bra energi i alla rum. Jag har sett många fina lägenheter där jag direkt känt att det varit dålig energi, jag är väldigt känslig för sånt.

– Men badrummet är nog en favorit. Badrummet har två duschar och två handfat, blandare och kranar är mässingsfärgade. Väggarna har små åttakantiga marmorplattor i en underbar rosagrå nyans. Kommoden under handfaten har jag ritat själv, efter att ha tittat på många olika inspirationsbilder. Både de, och spegeln ovanför, är specialdesignade för vårt badrum. 

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Badrummet är favoritrummet i lägenheten. Kommoden under handfaten har Ida designat själv.

Ida Warg

Ålder: 32.

Yrke: Bloggare och influencer.

Familj: Maken Alexander Pärleros, 34, som driver podcasten ”Framgångspodden” och sonen Elvis, 10 månader.

Bor: I sekelskifteslägenhet i Stockholm och radhus i Marbella.

Aktuell: Med hudvårdsmärket Ida Warg och boken ” Min egen väg”, som släpps i september.

Varifrån får du inspiration till inredning och renovering?

– Pinterest och Instagram är min bästa inredningsinspiration och så kollar jag nästan dagligen Hemnet. Och jag går gärna på hus- och lägenhetsvisningar, även om jag inte ska köpa, för det är så roligt att se planlösningar, färger, former och alla renoveringsmöjligheter. 

– Jag gillar det skandinaviska och ljusa, ihop med trä och sten. 

Hur bor ni i huset i Marbella?

– Det är ett vitt enplansradhus sju minuters gångväg från havet. Vi har en stor terrass och en bakgård med pool som vi delar med grannarna. Det har länge varit en dröm att ha ett ställe i Marbella. Det är nära Sverige och ljust året om. Livet i Sverige är ofta väldigt stressigt men i Marbella hittar jag lugnet.

https://www.instagram.com/p/BxjTZhZIA-8/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/BxomkQTgHLf/?utm_source=ig_web_copy_link

Vad skulle du aldrig vilja ha i ditt hem?

– Uppstoppade djur skulle jag aldrig ha i mitt hem. Eller högblanka saker, som blanka kylskåp till exempel. Jag tycker det högglansiga skulle förstöra den gammaldags känslan i vår lägenhet. 

Vilket är ditt sämsta köp?

– En knallröd Marilyn Monroe- tavla. Väldigt fin och svindyr, men jag tröttnade efter ett halvår. Det var för mycket färg, och den passade aldrig någonstans. Den skulle nog passa bättre i en ungkarlslya.  Nu försöker vi sälja den.

LÄS MER: Alexandra Rapaport om sin inredningsstil: ”Gillar runda saker” 

Dina bästa ”piffa-upp-hemmet-snabbt”- tips?

– Tända ljus höjer alltid stämningen, och snittblommor ser alltid festligt ut. Och nerdimmade taklampor är viktigt. Det räcker ganska långt.

https://www.instagram.com/p/BzC0T44IQuN/?utm_source=ig_web_copy_link

Kommer ni att stanna i den här lägenheten?

– Jag tycker om förändring och nya projekt. Så fort jag renoverat klart någonting börjar jag kolla på nytt. Jag kommer gråta så mycket när vi säljer den här lägenheten, det här är mitt drömhem.

Så, varför skulle du sälja ditt drömhem?

– En villa vid vattnet med perfekt planlösning och en lättskött lagom stor trädgård, och nära stan. Inte en lätt dröm, men en dag kanske...

LÄS MER: Hemma hos Tess Merkel: ”Våra finaste grejer kostar knappt någonting” 

LÄS MER: Sanna Nielsen om sitt hem: ”Organiserat kaos” 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande