Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Att se hur kända personer bor brukar vara spännande. Vi har pratat med många Melodifestivalen-artister och fått en liten tjuvkik in i deras hem.
Att se hur kända personer bor brukar vara spännande. Vi har pratat med många Melodifestivalen-artister och fått en liten tjuvkik in i deras hem.
Att se hur kända personer bor brukar vara spännande. Vi har pratat med många Melodifestivalen-artister och fått en liten tjuvkik in i deras hem.
1 AV 2
Så har paret inrett villan utanför Vallentuna
2 AV 2
Att se hur kända personer bor brukar vara spännande. Vi har pratat med många Melodifestivalen-artister och fått en liten tjuvkik in i deras hem.
Foto: Andreas Nilsson/SVT / OLLE SPORRONG / NILS PETTER NILSSON/TT

Från krypin till lyx – så bor artisterna i Melodifestivalen

Hur bor Lisa Miskovsky? Hur stort är Anders Bagges hus? Hur ser det ut hemma hos Robin Bengtsson? Hur inreder Lisa Ajax? Och var bor egentligen Danne Stråhed?

Här får du glänta på dörren till ett helt gäng av mello-artisternas hem.

Vi kan avslöja att en satsar på bostadskarriär, en annan bor så nära havet att det ibland täcker gräsmattan och en tredje låter barnen härja fritt hemma. Och så har vi ju de internationellt framgångsrika där den ena bor i en etta – en annan bor på 1 000 kvadrat...

Lisa Ajax inreder med smarta lösningar i sin minitvåa

Foto: Peter Kardne, www.happyc.se / NILS PETTER NILSSON/TT

Lisa Ajax bor på Kungsholmens högsta punkt med världens utsikt över Stockholm. Här kan du få titta in hemma hos henne! 

Anders Bagge bor på 1 000 kvadrat

Foto: Marcus Järvinen

För tre år sedan hade Anders Bagge och Johanna Lund Bagge ett storstilat bröllop och nu bor de tillsammans med sina fem hundar i huset på 1 000 kvadrat – som hon har styrt upp från kaos till harmoniskt paradis. Titta in hemma hos paret Bagge här! 

Lisa Miskovsky bor i utbyggd sommarstuga vid havet

Foto: Andreas Nilsson/SVT / Privat

Lisa Miskovsky fyndade sitt drömhus vid kusten när hon var drygt 20 år. Se och läs mer av Lisa Miskovskys hem här.

Robin Bengtsson bor i villa med Sigrid Bernson

Foto: OLLE SPORRONG / Privat / OLLE SPORRONG

Robin Bengtsson trivs i Vallentunavillan tillsammans med Sigrid Bernson och sonen. Medan ”Sigge” målar i beigegrå toner och fixar finliret, gör han grovgörat. Spana in en del av villan och Robins hemmastudio här.

Danne Stråhed har byggt festlokal hemma på gården

Mellolåten ”Hallabaloo” har Danne Stråhed skrivit i köket på sin fyrlängade gård på Söderslätt, Sveriges kornbod.  Här kan du läsa mer om hans hem.

Cazzi Opeia bor i sekelskiftesetta bland mängder av scenkläder

Foto: Privat / Julia Dansarie/EKKO Music Rights Europe

Moa ”Cazzi Opeia” Carlbecker är oerhört framgångsrik utomlands, så pass att folk tror att hon bor flott. Men tillsammans med sambon lever hon ett gött liv i en sekelskiftesetta. Vill du se och läsa mer om hennes hem? Titta här!

Angelino delar lägenhet med kompis på sjunde våningen

Foto: Privat / Leonard Gren/Iconic Music / Privat

Milsvid havsutsikt med solnedgångar över havet. Artisten Angelino Markenhorn delar en fantastisk lägenhet i Malmö med sin polare – men han bor näst intill i sin studio också. Här kan du få en glimt av båda.

Kalle Leander har två lägenheter

Foto: Privat / Tove Floss/Universal Music / Privat

Operasångaren och artisten Kalle Leander bor både i Stockholm och i Göteborg. För honom har ett hem ingen större betydelse. Det viktiga är att det är tyst och ingen borrar, så att han får lugn och ro. Här berättar han mer.

Alexander Grove bor i ett hus som han kallar ”typiskt svenskt”

Kärleken och ett brutet ben fick operasångaren och artisten Alexander att stanna i Sverige. Här har engelsmannen hittat sitt paradis i ett 40-talshus med en fantastisk trädgård och utsikt över Göta älv. Här kan du få se lite av det!

Samira Manners hem är en etta mitt i stan

Foto: Ida Fia Sveningsson

Samira Manners bor i en ljus, harmonisk lägenhet vid livliga Nobeltorget i Malmö. I det personliga hemmet har hon inrett med second hand-saker och möbler som hon tagit med sig från sitt barndomshem. Här kan du se och läsa mer!

Hemma hos rapparen Niello syns det att barnen får leka

Rapparen Niklas ”Niello” Grahn Linroth och hustrun Elif har skapat ett hem som passar barnen. I lägenheten är det fullt ös när killarna leker sicken blås och åker rutschkana på pappas madrass. Så här ser det ut hemma hos rapparens familj!

I Alvaro Estrellas lägenhet är det ”vitt, vitt, vitt”

Hemma hos Alvaro Estrella är det ljust, och här finns en radhuskänsla trots att det är en lägenhet. Här berättar artisten mer om sitt hem.

Malin Christin vill att det ska kännas lyxmysigt hemma

Malin Christin vill att hemmet tio minuter från Stockholms innerstad ska kännas som en oas att landa i. Här får du se och läsa mer om artistens hem.

Se även: