Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 7
2 AV 7
Pernilla Wahlgren, 48, har bott i sitt stora hus på Lidingö i tre år. I en film av köp- och säljsajten Tradera visar hon upp sitt hem och prylar hon ska sälja på sajten. Pengarna hon får in ska gå till välgörenhet.
Foto: Tradera
3 AV 7
På väg upp till övervåningen där hennes walk in closet finns möts vi av ett stort svartvitt fotografi på Pernilla när hon gifte sig med Emilio Ingrosso. Denna bild är dock bara på henne.
Foto: Tradera
4 AV 7
Via det lyxiga sovrummet som går i svagt rosa kommer vi så till hennes enorma dressing room, eller walk in closet som det också kallas.
Foto: Tradera
5 AV 7
På ena sidan hänger det hon kallar för vardagsklänningar och på den andra är det ”superfest- och scenkläder”.
Foto: Tradera
6 AV 7
Ytterligare två väggar är täckta med bara skor på hyllor. Ser ut att vara minst hundra par.
Foto: Tradera
7 AV 7
Vad är det egentligen för fläck på golvet hemma hos Pernilla? Spana in tv-klippet så får du veta!
Foto: Tradera

Följ med hem till Pernilla Wahlgrens lyxiga villa

Har du också undrat hur Pernilla Wahlgren egentligen bor?

Nu kan du kika in i hennes enorma och vackra villa på Lidingö.

Följ med in i Pernillas walk in closet, och buda på hennes kläder!

Artisten Pernilla Wahlgren, 48, har bott i sitt stora hus på Lidingö i tre år. Hon berättar att det hon gillar bäst är närheten till sjön och skogen. Köp- och säljsajten Tradera har gjort en film hemma hos Pernilla och när vi bjuds in håller hon precis på att avsluta sin frukost.

 

Exklusivt erbjudande från LEVA&BO Shopping: Just nu 20 procent rabatt på marmorbord – välkommen till LEVA&BO Shopping

 

Vad är det mest spännande du håller på med just nu?

– Det är att jag håller på att rensa min garderob, säger Pernilla.

 

LÄS OCKSÅ: Nu kan du köpa Peter Siepens söta sommarstuga

Säljer kläder och skor på Tradera

Anledningen är nämligen den att Pernilla ska lägga ut sina kläder till försäljning på Tradera, enligt henne själv mer än 42 plagg. Och all vinst skänker hon till föreningen Make a change som jobbar mot mobbning.

– Jag tycker det är jätteviktigt, och jag tycker också det är superbra med återanvändning, jag handlar själv mycket på second hand. Om du köper av mig får du använda ett gammal härligt Pernilla Wahlgren-plagg samtidigt som du gör en god gärning.

Vi får också veta att något som Pernilla alltid har i kylskåpet är ägg, att den senaste personen hon messade var programledaren Sofia Wistam och att Pernilla i morse önskade att hon hade fått sova längre.

 

LÄS OCKSÅ: Hemligheterna bakom stylingen av Pluras lägenhet

Gucci-tapet och Missoni-lampa

När hon visar upp vardagsrummet berättar hon att det coolaste hon har i det rummet är en Gucci-tapet, som sitter på väggen vid matsalsbordet. Ovanför matbordet hänger även en Missoni-lampa.

På väg upp till övervåningen, där hennes walk in closet finns, möts vi av ett stort svartvitt fotografi på Pernilla när hon gifte sig med Emilio Ingrosso. På en dörr hänger en lila klänning som hon köpt på second hand.

– Den kanske man skulle ta och buda ut, säger Pernilla.

 

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren designar eget porslin

Lyxigt sovrum med dressingroom

Via det lyxiga sovrummet som går i mycket svagt violett kommer vi så till hennes enorma dressing room, eller walk in closet som det också kallas. På ena sidan hänger det hon kallar för vardagsklänningar och på den andra är det ”superfest- och scenkläder”. Ytterligare två väggar är täckta med bara skor på hyllor. Ser ut att vara minst hundra par. Trots att Pernilla säger sig inte shoppa så ofta numera och lever efter regeln ”en in en ut”. Men med tanke på att hon berättat att de tre saker hon inte kan leva utan är just sina barn, god mat och högklackade skor, förstår man att det finns en viss fetish.

– Ja, det är väldigt många skor, ändå har jag rensat, och rensat ut, väldigt många, säger Pernilla.

Hur många av de här skorna använder du egentligen?

– Egentligen är det inte så många, för jag gillar ju mest att gå i sköna skor. Men på scenen använder man ju alltid glitter!

Pernilla visar upp favoritskorna i guld och ett annat par som hon kallar sina ”hårdaste dojjor” och är svarta och helt täckta med nitar.

Vill du se mer av Pernillas hus och hennes färgglada dressingroom? För att inte tala om den mystiska fläcken på golvet som reportern upptäcker... Kolla då in filmen! Där ser du också lite grand vad Pernilla kommer att sälja och som kan bli ditt.

 

LÄS OCKSÅ: Här är Jennifer Lopez lyxvilla i Los Angeles – kika in!