1 av 12: Ex-modell. Bilderna är tagna i samband med ett modereportage och Melania som är före detta fotomodell vet hur man poserar för kamerorna. Foto: Regine Mahaux
2 av 12: Trump Tower på 5:e avenyn i New York. Foto: Natan Dvir / POLARIS POLARIS IMAGES
3 av 12: Två våningar. Den smyckade trappan binder samman de två lägenhetsplanen. Foto: Regine Mahaux
4 av 12: Familjeminnen. Familjens bilder är samlade. Foto: Regine Mahaux
5 av 12: Morgonstund. Frukost hos familjen Trump. Foto: Regine Mahaux
6 av 12: Pappas son. Barron vill bli affärsman som sin pappa när han blir stor. Foto: Regine Mahaux
7 av 12: Unik vy. Utsikt över Central park från matbordet. Foto: Regine Mahaux
8 av 12: Svensk kamera. Donald älskar att fotografera, inte bara andra utan även sig själv. Här tar han hjälp av sin Hasselbladskamera för att porträttera far och son Foto: Regine Mahaux
9 av 12: Badkaret. Paret har var sin lyxig badrumssvit med sina namn broderade på handdukarna. Foto: Regine Mahaux
10 av 12: Kopia. I taket syns en exakt replika av Michelangelos fresk från Sixtinska kapellet. Foto: Regine Mahaux
11 av 12: Vackert. Donalds konstnärsvänner har hjälpt honom att smycka lägenhetens väggar och tak. Foto: Regine Mahaux
12 av 12: Designer. Melania lägger sista touchen på de klockor hon designa Foto: Regine Mahaux

Kika in i Donald Trumps urlyxiga våning i New York

Utsikten från lyxiga penthousevåningen är förmodligen en av världens bästa.

För nyblivna presidenten och fastighetsmagnaten Donald Trump duger bara det allra dyraste.

Men nu ska han och familjen strax flytta därifrån, in i Vita huset. Eller?

Skyskrapan Trump Tower är med sina 58 våningar en av världens högsta byggnader. Beläget i Midtown Manhattan med en slående utsikt över Central Park och stadens skyline är det en av New Yorks allra mest eftertraktade adresser.

 

LÄS OCKSÅ: 15 kändisar som sålt sina hem 2016

 

Foto: Regine Mahaux

Bor högst upp

Högst upp i huset bor husets grundare själv. Donald Trump, 70, blev helt enkelt så nöjd med sin skapelse att han inte kunde slita sig.
Bostaden, som består av tre  sammanslagna takvåningar, är byggd i två etage och har en magnifik vy över staden. Inredningen går mestadels i guld och vitt, och med pelare, mängder av kandelabrar och takmålningar påminner lägenheten om ett slott eller kanske till och med om en kyrka.
Bara lägenheten i sig är värderad till 800 miljoner kronor, och familjen Trump har lagt ner åtskilliga miljoner på marmor, kristallkronor och förgyllda väggar.

 

Foto: Regine Mahaux

 

LÄS OCKSÅ: Och nu kan du köpa Donald Trumps gamla lyxvilla

Tredje frun

Donald bor tillsammans med sin tredje fru, slovenska modellen Melania Trump, samt parets tioåriga son Barron. Trots Barrons unga ålder har han ett helt eget etage – med kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Dessutom finns det givetvis plats för hans barnflicka.
Donald och Melania har var sin badrumssvit med separata walk in closets och Melanias är varje kvinnas dröm med drygt 150 par designerskor och mängder av svindyra väskor från Chanel och Louis Vuitton. De personligt uppsydda designerklänningarna har till och med fått ett eget rum för att inte bli förstörda.
Mamma Melania jobbar oftast hemifrån, och hon har precis designat sin första smyckeskollektion. Sonen Barron finns allt som oftast vid hennes sida, och han drömmer redan om att gå i sin pappas fotspår och bli en stor affärsman.

Foto: Natan Dvir / POLARIS POLARIS IMAGES

Helikopterplatta på taket

Oftast äter familjen frukost tillsammans vid det gigantiska marmorbordet, sittandes på stolar beklädda med guld. Annars tar Donald gärna med sin son ut på stan för en frukost. Kanske tar de då luftvägen – på taket har familjen Trump nämligen en egen helikopterplatta så att de snabbt och smidigt kan förflytta sig i staden.
När paret inte befinner sig i New York tar de gärna sin privata jet till Palm Beach i Florida där de har ett stort hus.

Flyttar in i Vita Huset i januari

Enligt uppgift ska Donald Trump fredagen den 20 januari 2017 installeras som president och därmed flytta in i Vita huset med sin familj, frun Melania Trump som blir USA:s första dam, och sonen Barron. Barack Obama och hans familj får därmed flytta ut efter åtta år i huset.

Men nu skriver Daily Mail att Trumps planer är att tillbringa så lite tid som möjligt i Vita huset. Enligt New York Times har Donald tagit upp frågan hur många dagar i veckan han måste tillbringa i Vita huset samt vem som ska betala för hans med helikopter 90 minuter långa resa hem.

Foto: Jacquelyn Martin / AP

Donald är hemmakär

Under presidenvalskampanjen flög Donald ofta tillbaka sent på kvällen eller natten till sitt hem i New York för att få vakna upp i sin egen säng.

Dessutom är sonen Barron mitt uppe i en årskurs på Columbia Grammar and Preparatory School, Manhattan, och det har pratats om att han kanske ska gå kvar där och få hjälp av mor- och farföräldrar. I stället för  att fortsätta på skolan Sidwell Friends i Washington som har utbildat många presidentbarn de senaste 35 åren.

 

LÄS OCKSÅ:

 Diskmedel oväntat bra till allt – 10 smarta knep
Så blir du en Youtube-stjärna och kan leva på det
Rebecca förvandlade övergivna huset till ett drömhem
 

 

Av Anastelle Wieslander

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!