Carolina Gynning, 41, har två hem – här är hon i trädgården i huset på Ekerö. Det var en sommarstuga från början som Carolina byggde ut så att det skulle passa henne och döttrarna.
Carolina Gynning, 41, har två hem – här är hon i trädgården i huset på Ekerö. Det var en sommarstuga från början som Carolina byggde ut så att det skulle passa henne och döttrarna. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Carolina Gynning byggde om sommarstugan till en oas

Carolina Gynning har sina två drömboenden i villan på Ekerö och lägenheten på Ibiza. Hon inreder personligt och väljer bort mode och rådande trender.

– Jag går min egen väg, säger Carolina.

Hur bor du?

– Man kan säga att det är som en sommarstuga som jag byggt om till villa. Jag kallar det för hippiehuset eftersom jag är så himla inspirerad av Ibiza och alla häftiga färger och former man hittar där. Mycket fjädrar, drömfångare och buddhor. Huset ligger på Ekerö men jag har också en lägenhet på Ibiza. Jag åker dit så ofta jag kan.

Hur tänkte du när du valde ditt boende?

– Jag gick förbi och såg att den här lilla sommarstugan var till salu. Tomten är extremt stor och ligger vid vattnet. Där står också en stor ek som är 850 år gammal och naturskyddad. Det jag tänkte var att läget är så vackert. Jag bor i ett villaområde men det känns som om man är mitt ute på landet helt själv. En egen liten oas. Huset har jag byggt ut så det är större nu. Lägenheten på Ibiza har varit ett mål för mig länge. Att jag valde just lägenhet där handlar om att det är skönt att bara kunna stänga, låsa och åka ifrån. Den ligger vid vattnet och jag håller på och renoverar så den har stora glaspartier. Jag var först inne på hus med trädgård på Ibiza också men det skulle inte funka nu när jag inte kan vara där så mycket. Tanken i framtiden är att ha hus där och lägenhet i Stockholm.

Carolina Gynning trivs i sina två hem med tänker att hon i framtiden vill byta, så att hon har hus på Ibiza och lägenhet i Stockholm. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Carolina Gynning

Ålder: 41.

Familj: Döttrarna Alicia, 7, och Adele, 5.

Bor: I villa på Ekerö och lägenhet på Ibiza.

Gör: Konstnär, tv-profil och entreprenör.

Aktuell: Programledare för Exen på Dplay, i samband med säsongsavslutningen av Celebrity Ex on the beach. 

Vilket är ditt favoritrum hemma?

– Det är nog mitt vardagsrum. När jag byggde till det gjorde jag en del som är extremt högt i tak och rummet är stort så det blir väldigt luftigt och fint.

Hur tänker du när du inreder?

– Jag tänker att jag vill göra något väldigt personligt. Det ska kännas Carolina. Alla grejer ska ha en historia och det ska vara saker jag verkligen älskar. Jag går inte efter mode och trender utan tar det jag vill ha.

”Hippiehuset” på Ekerö – här inreder Carolina bara med saker hon älskar.

Vad kan man förvänta sig när du ställer till med fest hemma?

– Jag tycker det är viktigt att dukningen är fin. Jag har lyxen att ha ett eget porslin och egna glas och mycket vackra blommor till det. Jag dukar ofta på en ekskiva utomhus som är jättetjock och stor. När jag dukar brukar jag se till att det blir drömskt och lite trolskt. Jag kan också bjuda hem spontant men har jag tid på mig vill jag gärna göra det ordentligt.

Vilken är din paradrätt?

– En citronkyckling med en väldigt het sallad på spetskål. Otroligt gott. Dressingen består av mycket chili, koriander och vitlök. Kycklingen gör jag hel i ugn.

I huset på Ekerö får Carolina Gynning ro att måla. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Poolen – en sommaroas i trädgården. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Carolinas lägenhet på Ibiza ligger precis vid havet.
https://www.instagram.com/p/CAev2jQHNt5/https://www.instagram.com/p/CBs2c1BneXd/

Vill du se ännu mer av Carolina Gynnings hem? Titta in här!

LÄS MER: Så snuvade Camilla Läckberg köparna på grosshandlarvillan

LÄS MER: Isabella Löwengrip visar upp sitt nya hem – helt annorlunda 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!