Cameron Diaz lägenhet: "Lägenheten vätter åt söder och får mycket ljus. Alla spelgar förstärker det", säger mäklaren Rebecca Edwardson till Wall Street journal.
1 av 8: Cameron Diaz lägenhet: "Lägenheten vätter åt söder och får mycket ljus. Alla spelgar förstärker det", säger mäklaren Rebecca Edwardson till Wall Street journal.
Cameron Diaz gör sig nu av med sin lägenhet i Greenwich Village, New York.
2 av 8: Cameron Diaz gör sig nu av med sin lägenhet i Greenwich Village, New York. Foto: David Fisher/Rex
Kelly Wearstler är känd för sin extravaganta interiörsdesign. Spana bara in det här köket.
3 av 8: Kelly Wearstler är känd för sin extravaganta interiörsdesign. Spana bara in det här köket.
Har Cameron fått inredningstips av Maria Montazami? På dörrarna hänger små "tassels".
4 av 8: Har Cameron fått inredningstips av Maria Montazami? På dörrarna hänger små "tassels".
Badrummet är onekligen värdigt en superstjärna. Eller vad tycker ni?
5 av 8: Badrummet är onekligen värdigt en superstjärna. Eller vad tycker ni?
"Färgpaletten reflekterar Cameron själv – naturligt sexig utan att vara överdrivet flashig", säger designern Kelly Wearstler.
6 av 8: "Färgpaletten reflekterar Cameron själv – naturligt sexig utan att vara överdrivet flashig", säger designern Kelly Wearstler.
Nej, dörrarna har INTE spruckit. Det ska faktiskt se ut så här.
7 av 8: Nej, dörrarna har INTE spruckit. Det ska faktiskt se ut så här.
Samtliga fönster i våningen har mörkläggningsgardiner för att stänga ute störande ljus om kvällarna. New York kallas trots allt "staden som aldrig sover".
8 av 8: Samtliga fönster i våningen har mörkläggningsgardiner för att stänga ute störande ljus om kvällarna. New York kallas trots allt "staden som aldrig sover".

Cameron Diaz säljer lyxlyan på Manhattan

Cameron Diaz flyr Greenwich Village, New York.

Nu säljer den nygifta stjärnan sin superglammiga våning på Manhattan. Och efter en snabb titt på bilderna är det uppenbart att less inte är more i Camerons värld…

I maj 2011 meddelade Cameron Diaz, 43, att "äktenskapet är en döende institution". I dag är hon nygift och stormförälskad i maken Benji Madden, 36.

 

LÄS OCKSÅ: 10 drömhus för samma pris som en etta i Stockholm

Kostar 37 miljoner kronor

Därför är det kanske inte så konstigt att hon nu börjar se över sin bostadsportfölj som numera måste husera dubbelt så många personer. För tillfället ligger hennes lyxiga våning på Manhattan ute till försäljning för 37 miljoner kronor. Inte för att den är särskilt liten (130 kvadratmeter) men superstjärnor behöver som bekant lite mer plats än oss vanliga Svenssons.

Starkt mörkgrönt kök

Det som genast står ut i lägenheten är Kelly Wearstlers extravaganta interiördesign. I branschen är Kelly känd för sin maximalistiska inställning till inredning. Hon smyckar i princip allt i bostaden och använder sig gärna av abstrakt konst på väggarna för att kröna verket.

För oss less is more-svenskar är det mörkgröna köket närmast chockartat. Diaz har för närvarande sin bas i Beverly Hills, men kommer inte lämna New York helt. Skådespelerskan äger trots allt en mer än dubbelt så stor våning i stadsdelen Chelsea.

 

LÄS OCKSÅ: Mest klickade villorna på Hemnet just nu

Cameron Diaz

Född: Cameron Michelle Diaz den 30 augusti 1972 i San Diego, Kalifornien.
Gör: Skådespelare och producent.
Familj: Maken Benji Madden.
Känd för: "The Mask" (1994), "Den där Mary" (1998), "Shrek" (2001), "Bad teacher" (2001), "Sex tape" (2014).

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!