1 AV 4
”Jag tror att många som kommer hit kommer att förälska sig i olika saker och det gillar jag”, säger Bianca Ingrosso om sin omgjorda lägenhet.
Foto: Jotex
2 AV 4
”Förut hade jag bara ett matbord, soffbord och en soffa. Nu är både nya möbler och piffet på plats”, säger Bianca.
Foto: Jotex
3 AV 4
”Vi är väldigt känslomässiga i vår familj. Vi bråkar, vi skriker, vi skrattar, vi gråter. Totalt kaos - men på ett härligt sätt.”
Foto: Jotex
4 AV 4
”Maten är alltid i fokus i vår familj. Vi pratar bara om mat, musik, film och teater.”
Foto: Jotex

Bianca Ingrosso visar upp sin omgjorda lägenhet – bildextra

Bianca Ingrosso, 23, har flyttat hemifrån till egen lägenhet.

Hon har varit lite hemlig med hur den ser ut i sin helhet.

Men nu har hon fått hjälp att göra om och vi kan visa bilder!

Pernilla Wahlgrens och Emilio Ingrossos dotter Bianca Ingrosso har köpt egen lägenhet och flyttat hemifrån mamma på Lidingö. Det är Biancas första egna lägenhet och ligger i Norra Djurgårdsstaden, 63 kvadratmeter med balkong och utsikt över vattnet, och kostade 4 450 000 kronor.

Men Bianca har inte varit helt nöjd med sin inredning, inte hittat sin egen stil, och har därför tagit hjälp av ett inredningsproffs. Ihop med Jotex har hon äntligen hittat en stil hon gillar och visar upp det här. 

Bianca Ingrosso: ”Mamma behöver bara lite hjälp på traven”

1 AV 2
Bianca i sitt kombinerade vardagsrum och matsal.
Foto: Jotex
2 AV 2
Foto: Jotex

– Min inredningsstil är lite mer kaxig än mammas, säger Bianca. Fast när någon hjälper henne har vi exakt samma smak, hon behöver bara lite hjälp på traven. 

Bianca beskriver sin egen inredningsstil som ”hemtrevlig, en blandning mellan modernt, mys, dyrt och prisvärt. Feminint med maskulina inslag.”

– Jag är så nöjd med inredningen! Jag visste hur jag ville ha det, men fick inte riktigt ihop det. Förut hade jag bara ett matbord, soffbord och en soffa. Nu är både nya möbler och piffet på plats.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren gör om sin villa på Lidingö – bildextra  

”Vi bråkar, vi skriker, vi skrattar, vi gråter – totalt kaos”

”Den här puffen ser ut som en liten diamant. Den är så sjukt, sjukt, sjukt snygg”, säger Bianca. Foto: Jotex

Hur skulle du beskriva stylingen?

– Nu blev det både fint och hemtrevligt. Jag kommer både kunna ha tjejkompisarna här på ett glas vin och familjen på en filmkväll.

Hur umgås ni i det här rummet?

– Maten är alltid i fokus i vår familj. Vi pratar bara om mat, musik, film och teater. Vi är väldigt känslomässiga och väldigt mycket i vår familj. Vi bråkar, vi skriker, vi skrattar, vi gråter. Totalt kaos - men på ett härligt sätt.

”Årstiderna är min största inspirationskälla”

”Maten är alltid i fokus hos oss”, säger Bianca. Foto: Jotex

Vad är höstmys för dig hemma?

– Att äta i soffan framför en bra film. Med extra mycket snacks som popcorn, blåbär och hallon. Årstiderna är min största inspirationskälla.

Ändrar du din inredning beroende på säsong?

– Absolut. Jag ändrar min inredning varannan månad.

I vilken plats i hemmet trivs du bäst?

– I mitt badrum för där har jag allt mitt smink.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren visar upp sitt nya rosa hem i Marbella 

”Mamma gillar ananaser och rosa, min inredningsstil är mer kaxig”

”När mamma inreder tänker hon att allt ska matcha hennes soffa. Mamma gillar mest ananaser och rosa. Min inredningsstil är mer kaxig”, säger Bianca. Foto: Jotex

Vad inspirerar dig?

– Det som inspirerar mig kan vara vad som helst, från en stol på en restaurang till en person som går på gatan, till ett uppslag i en inredningstidning. Och självklart årstiderna!

Hur lika eller olika är du och Pernilla?

– Vi är olika men ändå lika när det kommer till inredning. Jag vågar leka mer med olika färger. När mamma inreder tänker hon att allt ska matcha hennes soffa. Mamma gillar mest ananaser och rosa. Min inredningsstil är mer kaxig.

LÄS MER: Agnes i ”Drömmen om slottet” brättar om spök-kvinnan som gråter i källaren 

Foto: Jotex

Fakta Bianca Ingrosso

2006 deltog hon i den svenska uttagningen Stage Junior till Junior Eurovision Song Contest tillsammans med kompisen Malin Eriksson och kom på andra plats. Bianca har även spelat med i två musikaler. Sedan dess har hon har gjort sig känd som programledare, sociala medier-profil och poddare. 

2016 kom hon på andraplats i TV4:s "Let's dance" och sedan hösten 2016 är hon med i "Wahlgrens värld". Våren 2018 satt hon i juryn till TV4:s "Talang" och i somras debuterade hon som sommarpratare i P1. Bianca och Pernilla vann Kristallen 2018 för årets tv-personlighet. 

Foto: Jotex
Foto: Jotex
Foto: Jotex
Foto: Jotex

Och så här såg det ut i Bianca Ingrossos lägenhet innan:

1 AV 3
Foto: Jotex
2 AV 3
Foto: Jotex
3 AV 3
Foto: Jotex
https://www.instagram.com/p/Bj4sqmqn2yd/?hl=sv&taken-by=biancaingrosso