Bianca Ingrosso sålde lägenheten i Norra Djurgårdsstaden för att flytta till en trerummare på Östermalm i början av året.
Bianca Ingrosso sålde lägenheten i Norra Djurgårdsstaden för att flytta till en trerummare på Östermalm i början av året. Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso visar nya lyxlägenheten – efter förvandlingen

Bianca Ingrossos lägenhet på Östermalm har genomgått en rejäl makeover under det senaste halvåret. 

– Jag har verkligen gått all in i den här lägenheten. Det har inte varit billigt, säger influencern i en ny vlogg där hon visar upp resultatet.

I början av året sålde Bianca Ingrosso, 24, sin lägenhet i Norra Djurgårdsstaden för en trea på Östermalm som renoverats intensivt sedan dess. 

Nu visar influencern och tv-profilen för första gången upp lägenheten på 97 kvadratmeter efter förvandlingen som påverkat hela föreningen. 

– Jag var tvungen att göra om hela byggnadens elgrund för att mitt kök drar så mycket el, säger 24-åringen från sitt kök, i vloggen hon lagt ut på sin Youtube-kanal.

I köket är det inte bara diverse bekvämligheter som vinkyl (som ska fyllas med rosé), espressomaskin och diskmaskin som drar ström. Det gör även de sex vitrinskåpen som sträcker sig från golv till tak med spottar på varje hyllplan. 

– Jag är helt i chock över hur bra det här köket är och jag ser så liten ut i, säger Bianca Ingrosso medan hon skuttar runt i lägenheten.

– Det här köket är ta mig fan det finaste jag sett och det som gör det så magiskt är takbelysningen som är inlagd i själva stuckaturen.

”Det här är total succé”, säger Bianca Ingrosso om sitt kök. Foto: Youtube/Bianca Ingrosso
Hon är framför allt imponerad av spottarna i taket. Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso gjorde om trea till tvåa

Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet, som även det har fått sig en genomgång. När Bianca köpte lägenheten fanns till exempel inte den platsbyggda hyllan som sträcker sig över en hel vägg. 

Vardagsrummet och köket utgör hjärtat av lägenheten. Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

I vardagsrummet ståtar två av lägenhetens tre kakelugnar. Den sista hittar vi i Bianca Ingrossos beige-målade sovrum. Här ligger fortfarande kartonger staplade på den nylagda fiskbensparketten och en del arbete kvarstår. 

– Det ska komma till belysning bakom stuckaturen som lyser ner på gardinerna. Precis som på hotell, säger hon i vloggen. 

– Jag har verkligen gått all in i den här lägenheten. Det har inte varit billigt. 

– Jag har inte snålat och det har fan varit värt det för jag har aldrig känt mig mer hemma någon annan stans någon gång i mitt liv än vad jag gör i den här lägenheten. 

Sängen och några pallar har Bianca Ingrosso tagit med sig från sin gamla lägenhet. Nästan allt annat, inklusive sänggaveln, är nytt. Hon kommer dock även byta till en större, 180 säng. Foto: Youtube/Bianca Ingrosso
”Perfekta platsen om jag ska leka kurra gömma”. Foto: Youtube/Bianca Ingrosso
Sminkhyllan är inte riktigt klar. Foto: Youtube/Bianca Ingrosso
”Även här har vi så snygg stuckatur med gardinerna som ligger bakom. Så ska det även komma belysning bakom stuckaturen som lyser ner på gardinerna. Precis som på hotell.” Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

Dissade badkar för duschen 

Den gamla barnkammaren som ligger intill sovrummet har gjorts om till walk in closet och toan har totalrenoverats.

– I Wahlgrens värld var den inte så trevlig. Den hade badkar. Inte någonting jag var sugen på, säger Bianca.

Nu har badrummet som går i nytt grått kakel med gulddetaljer, ny dusch, toalett, handfat och spegelskåp som Bianca Ingrosso är extra stolt över. Men hon tar inte åt sig äran för makeovern. Det är hennes pappas fru Åsa Ingrosso som är hjärnan bakom förvandlingen. 

– Hon har inrett och bestämt allt ifrån färg till lister, stuckatur och varje liten grej, säger 24-åringen.

Mitt emot ytterdörren ligger badrummet. Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

LÄS MER: Så såg Biancas förra lägenhet ut   

LÄS MER: Kändisar som sålt sina läckra hem 2019 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!