Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

9 kändisar som valt att sälja sina lyxhus

Kändishem är alltid spännande att titta in i.

Och trots svajig bostadsmarknad är det flera kändisar som valt att sälja sina hem under 2018.

Här är en samling med bland annat Ingvar Oldsbergs svårsålda sommarparadis på Orust och Fredrik Eklunds lyxvåning i New York.
Bläddra dig vidare och titta in i de fina hemmen!

1 av 9

1. Fredrik Eklunds lyxvåning på Manhattan

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund sålde i början på maj sin lyxvåning på Manhattan. Anledning till att han och maken Derek valde att flytta berodde på att de behövde större yta sedan de fått två barn.
Fredrik och maken Derek Kaplan, 43, konstnär, blev, efter flera försök via surrogatmamma, lyckliga föräldrar till tvillingarna Milla och Fredrick i slutet av förra året. "Lyckligaste ögonblicket i mitt liv. Välkommen Fredrick och Milla till världen", skrev Fredrik då på Instagram. Men våningen som de bodde i var inte tillräckligt stor och Fredrik valde att själv säja sin lägenhet.

Lyx, lyx – och lyx

Den exklusiva våningen på Manhattan i New York ligger på 290 West Street i populära området Tribeca. Den totala boytan är 208 kvadratmeter och det finns flera sovrum, flera badrum och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrummet – där det dessutom finns en enorm eldstad.
Planlösningen är väl genomtänkt med stora ytor och exklusiva material, platsbyggda bokhyllor, garderober och omklädningsrum. Allt är designat av inredningsarkitekten Paris Forino.

Om det slutar där? Nej – fastigheten har dessutom en dörrvakt 24 timmar om dygnet, eget garage samt ett gym med utsikt över vattnet.

Och ja – ni läste rätt – de sålde lägenheten för att den var för "liten"...

Se fler bilder från lyxvåningen här!
1 av 9