Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

20 kändisar som sålt sina läckra hem 2018

Kändishem är alltid spännande att titta in i. Här kan du se 20 lyxiga villor, lägenheter och sommarställen som lagts ut till försäljning under 2018.

Bland annat Isabella Löwengrips superklickade villa på Lidingö och Orups sommarparadis på Gotland. 

Foto: JOCKEONO/DN / TT NYHETSBYRÅN

1 av 20

1. Brita och Kalles drömtorp

I höstas sålde medieprofilerna Kalle och Brita Zackari ut sitt drömtorp sedan 10 år tilbaka. Huset ligger i Nynäshamn, en knapp timme från Stockholm och på sin blogg har Brita Zackar beskrivit försäljningen som hjärtekrossande då de tyckte så mycket om att vara i huset.
"Nä nu ska vi sälja vårt Nytorp. Hur har vi längtat exakt hela tiden i snart tio år, men pga lite olika orsaker är det dags att gå vidare MEN HUR SKA VI KUNNA D för kolla på bilderna bara." skrev Brita Zackari i sin blogg och och beskriver sedan hur huset har både tvättmaskin och dusch och är "ännu gulligare på vintern."

Det fantastiskt vackra huset på 103 kvadratmeter med spröjsade fönster, bastu och stort kök låg ute för 4 miljoner kronor. Torpet såldes senare för 3 850 000 kronor. 


Det röda huset med vita knutar ser verkligen ut som det ultimata lantstället – och inuti är det minst lika mysigt. SE DE INSPIRERANDE BILDERNA INIFRÅN TORPET HÄR!

Och torpet är inte bara poppis hos Brita och Kalle. Föräljningen låg länge på klicktoppen hos Hemnet som en av de mest sedda försäljningarna. I stället för torpet har det populära medieparet köpt en gård.

1 av 20