Villan som är som tagen ur ett arkitektmagasin

Villan är som plockad direkt ur ett flashigt arkitektmagasin.

Foto: Malmöhus Mäklarna 

1 av 11: Villan är som plockad direkt ur ett flashigt arkitektmagasin.

Huset ligger i Höllviken, Vellinge, i Skåne.

Foto: Malmöhus Mäklarna 

2 av 11: Huset ligger i Höllviken, Vellinge, i Skåne.

”Vi ville skapa ett boende som ger ett inre lugn, känsla av harmoni och mindfullness, långt bort från jobbstress”, skriver säljarna.

Foto: Malmöhus Mäklarna 

3 av 11: ”Vi ville skapa ett boende som ger ett inre lugn, känsla av harmoni och mindfullness, långt bort från jobbstress”, skriver säljarna.

Allting är väldigt modernt och sobert, och det är vitt, nordiskt, minimalistiskt.

Foto: Malmöhus Mäklarna 

4 av 11: Allting är väldigt modernt och sobert, och det är vitt, nordiskt, minimalistiskt.

Högt i tak, stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinflöde.

Foto: Malmöhus Mäklarna 

5 av 11: Högt i tak, stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinflöde.

Det finns flera utgångar till de olika uteplatserna och naturen utanför.

Foto: Malmöhus Mäklarna 

6 av 11: Det finns flera utgångar till de olika uteplatserna och naturen utanför.

I husets andra vardagsrum finns inbyggd braskamin, och panoramafönster med platsbyggd soffa framför, vilket ger känslan av att sitta mitt ute i naturen.

Foto: Malmöhus Mäklarna 

7 av 11: I husets andra vardagsrum finns inbyggd braskamin, och panoramafönster med platsbyggd soffa framför, vilket ger känslan av att sitta mitt ute i naturen.

Sovrum med utsikt över trädgården.

Foto: Malmöhus Mäklarna 

8 av 11: Sovrum med utsikt över trädgården.

En trädgård som rymmer både bärbuskar, fruktträd, blommor och häckar, staket, trädgårdsland och bevattningssystem.

Foto: Malmöhus Mäklarna 

9 av 11: En trädgård som rymmer både bärbuskar, fruktträd, blommor och häckar, staket, trädgårdsland och bevattningssystem.

Uteduschen.

Foto: Malmöhus Mäklarna 

10 av 11: Uteduschen.

I lyxhuset finns allt, till och med en gungsäng utomhus!

Foto: Malmöhus Mäklarna 

11 av 11: I lyxhuset finns allt, till och med en gungsäng utomhus!

Villan är som plockad direkt ur ett flashigt arkitektmagasin.

I lyxhuset finns allt, till och med en gungsäng utomhus!

Kolla in det superdesignade boendet som ligger på Hemnet.

Andra har också läst

I Höllviken, Vellinge, i Skåne, finns nu ett superdesignat och arkitektritat hus till salu. Här är allt genomtänkt och planerat in i minsta detalj, ingenting har lämnats åt slumpen eller snålats in på.

 

LÄS OCKSÅ: 10 fantastiska sommarhus du drömmer om

Nordiskt minimalistiskt

Allting är väldigt modernt och sobert, och det är vitt, nordiskt, minimalistiskt. Högt i tak, stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinflöde, samt flera utgångar till de olika uteplatserna och naturen utanför.

– Mitt i Höllviken köpte vi en bit natur som vi ville leva o bo i. Här ville vi skapa ett boende som ger ett inre lugn, känsla av harmoni och mindfullness, långt bort från jobbstress. Vi gav därför den danska arkitekten uppdraget att skapa ett boende där naturen blir en del av huset och där materialvalen är naturliga, gedigna, väl designade och harmoniserar med naturen som om de alltid varit där, skriver säljarna.

Redan vid entrén möts man av två effektfulla glasdörrar. Stenväggarna är vitputsade, och alla trädetaljer, garderober och de massiva trädörrarna, som går från golv till tak, är snickeritillverkade i lutad/vitsåpad furu. Slipat betonggolv blandas med Dienesen plankgolv.

Det exklusiva Siematicköket har alla sina maskiner från Gaggenau (bland annat ismaskin och vinkyl) och en öppen planslösning mot både matsal (plats för 12 personer) och vardagsrum. I husets andra vardagsrum finns inbyggd braskamin, och panoramafönster med platsbyggd soffa framför, vilket ger känslan av att sitta mitt ute i naturen.

 

LÄS OCKSÅ: Sagolika gårdshuset där du får fem våningar helt för dig själv

Dubbedusch och bastu

Från det påkostade badrummet med travertin och kakel, dubbeldusch och högtalare, har man utgång till spa-miljön som ligger i en separat byggnad med bland annat bastu. På övervåningen hittar vi träplankor, stora takfönster och ett fräckt fönster som blickar över kök och vardagsrum.

Andra detaljer att upptäcka är inbyggda ljuskällor i väggarna, fräcka spotlights och inbyggda högtalare i flera av rummen. Det är dessutom förberett för högtalare på tre ställen utomhus, i bastun och två tv-rum.

Boarean ligger på 215 kvadratmeter och åtta rum, och den insynsskyddade tomten på 952 kvadrat. En trädgård som rymmer både bärbuskar, fruktträd, blommor och häckar, staket, trädgårdsland och bevattningssystem. Utomhusbelysningen på fasaden och i trädgården styrs med fjärrkontroll och timer.

Ta över detta får den som betalar 10 850 000 kronor eller mer.

 

LÄS OCKSÅ: Mäklarens bästa tips hur du vinner budgivningen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande