Tre rum och två våningar – på bara 40 kvadrat

Hallen har vitlaserat furugolv och målade väggar. Plats för hatthylla och skohylla.

Foto: Stefan Svensson

1 av 8: Hallen har vitlaserat furugolv och målade väggar. Plats för hatthylla och skohylla.

Vardagsrum med vitlaserat furugolv och målade väggar. Höga socklar och speglade fönsternischer. Speglade dörrar mot kök.

Foto: Stefan Svensson

2 av 8: Vardagsrum med vitlaserat furugolv och målade väggar. Höga socklar och speglade fönsternischer. Speglade dörrar mot kök.

Köket är lägenhetens hjärta med plats för matgrupp för upp till 10 personer.

Foto: Stefan Svensson

3 av 8: Köket är lägenhetens hjärta med plats för matgrupp för upp till 10 personer.

Mattlackade skåpsluckor helgjuten rostfri bänkskiva. Kök varsamt renoverat. Spis med induktionshäll, varmluftsugn och pyrolytisk funktion. Fönster mot gata.

Foto: Stefan Svensson

4 av 8: Mattlackade skåpsluckor helgjuten rostfri bänkskiva. Kök varsamt renoverat. Spis med induktionshäll, varmluftsugn och pyrolytisk funktion. Fönster mot gata.

Kök med vitlaserat furugolv och målade väggar. Höga socklar och speglade fönsternischer. Speglade dörrar mot vardagsrum.

Foto: Stefan Svensson

5 av 8: Kök med vitlaserat furugolv och målade väggar. Höga socklar och speglade fönsternischer. Speglade dörrar mot vardagsrum.

Loftdel varsamt uppförd med tidstypiska höga socklar och målade snickerier. Trappstege upp till loft. Platsbyggd medialåda samt förvaringslåda i vägg. Fönster mot gata.

Foto: Stefan Svensson

6 av 8: Loftdel varsamt uppförd med tidstypiska höga socklar och målade snickerier. Trappstege upp till loft. Platsbyggd medialåda samt förvaringslåda i vägg. Fönster mot gata.

Utsikt över vardagsrum från sovloftet.

Foto: Stefan Svensson

7 av 8: Utsikt över vardagsrum från sovloftet.

Två sovalkover med vitlaserat furugolv, målade väggar och höga socklar. Plats för en 90 cm-säng. Förvaring under säng. Den ana alkoven har access till klädkammare.

Foto: Stefan Svensson

8 av 8: Två sovalkover med vitlaserat furugolv, målade väggar och höga socklar. Plats för en 90 cm-säng. Förvaring under säng. Den ana alkoven har access till klädkammare.

Sugen på att köpa en liten lägenhet men få en större, mitt i Stockholm?

Då kanske denna mycket smart planerade lya kan vara något för dig.

En fyrarummare med 3 sovrum, om två våningar – på bara 40 kvadratmeter.

Andra har också läst

I stadsdelen Vasastan i Stockholm finns just nu en mycket smart lägenhet till salu. En något annorlunda sådan eftersom den omnämns som en trerummare på två våningar och endast 40 kvadratmeter. Fast egentligen skulle man kunna säga att det är en fyra...

Foto: Stefan Svensson

Lägenheten från 1904 består av vardagsrum, sovloft samt två sovalkover. Sovloftet har heltäckningsmatta och plats för dubbelsäng, en yta på 8 kvadratmeter. Sovalkoverna har vitlaserat furugolv, målade väggar och höga socklar. Båda alkoverna har en 90-säng med lådor och massor av förvaring under. En av dem har även access till klädkammare.

LÄS OCKSÅ: 10 sjukt irriterande saker som dina gäster gör hemma hos dig 

Foto: Stefan Svensson

Högt i tak, spegeldörrar, höga socklar och vackra trägolv

Lägenheten är minutiöst renoverad och köket optimalt planerad. Köket är lägenhetens hjärta med plats för matgrupp för upp till 10 personer. De vackra trägolven är vitlaserade och genomgående i hela lägenheten. Den väl tilltagna takhöjden på ca 3,55 meter gör att lägenheten känns luftig.

LÄS OCKSÅ: Gamla mjölkbutiken som blev en lägenhet mitt inne i stan 

Foto: Stefan Svensson

Sovloftet har heltäckningsmatta och plats för dubbelsäng, en yta på 8 kvadratmeter.

Bor du här har du nära till både Stockholms stadsbibliotek, Handelshögskolan och närmsta tunnelbana är Rådmansgatan. Utgångspriset ligger på 3 895 000 kronor. Se fler bilder i bildspelet ovan!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande