1 AV 7
Foto: Johan Vogel
2 AV 7
Foto: Louise Franzén
3 AV 7
Foto: Louise Franzén
4 AV 7
Foto: Louise Franzén
5 AV 7
Foto: Louise Franzén
6 AV 7
Foto: Louise Franzén
7 AV 7
Foto: Louise Franzén

Titta in i sommarhuset du önskar att du ägde

Drömmer du om boende i skärgården?

Det här huset är nybyggt med stor tomt och pool.

Fem rum och kök för 4,9 miljoner kronor.

Bor man på Gräskö har man nära till både fastland och ytterskärgård. Hit tar du dig med daglig färja eller egen båt, strax nedanför huset finns egen båtplats - en minuts promenad på grusväg. På ön finns dessutom både båttaxi och båtvärv.

 

LÄS OCKSÅ: 12 mest klickade hemmen på Hemnet

Altan, pool och vattenutsikt

Vill man ha huset som året runt-boende finns det ingenting som hindrar. Både kommunalt vatten, avlopp, fibernät och el finnes. Det är dessutom alldeles nybyggt och toppmodernt. 115 kvadratmeter hyser fem rum, varav två sovrum, på ett och ett halvt plan, och tomten är på 1967 kvadratmeter. Runt huset går en stor altan med gott om plats för utemöbler, en pool med utedusch, och sol från morgon till kväll sommartid. Vill man kan man bygga bastu eller gästrum i förrådsbyggnaden vid poolen.

Mot vattnet till ligger allrummet, med öppen planlösning mot köket, och öppet tak till nocken. Där finns också en braskamin. På samma plan finns två av sovrummen, helkaklat badrum, toalett och tvättstuga med egen ingång. Allt är väldigt ljust och luftigt.

 

LÄS OCKSÅ: Mäklarens bästa knep för att vinna budgivningen

Skärgårdsö nära Fejan och Lidö

Från entréhallen med gott om förvaring leder trappan upp till övervåningen där ett stort sovrum, toalett och ett loft att relaxa på finns.

Under sommaren har Gräskö handel öppet, ett värdshus liksom ett kafé som drivs av öborna. Där finns också fina vägar att motionera på, fårhagar, och under sommaren firas gemensam midsommar i byn med dans på Ångbåtsbryggan. Närliggande öar är bland annat Lidö, Fejan och Högmarsö med både krogar och affärer.

Gräskö ligger en biltimme norr om Stockholm plus fem minuters Waxholmsbåt eller 2,5 timme med Waxholmsbåt direkt från Stockholm.

Utgångspriset är 4 950 000 kronor.

 

LÄS OCKSÅ: Villan som slår rekord på Hemnet