Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

10 ovanliga hus som du kan köpa just nu

Drömmer du om att bo i något annat än ett traditionellt rött hus med vita knutar? Då kanske ett av de här husen kan vara något för dig!

Här har vi samlat 10 ovanliga hus som du kan köpa på Hemnet just nu. Allt från ett en orörd 1800-talsbondgård till en magisk kyrka och ett hotell.

Bläddra vidare för att se de häftiga husen! 

Foto: Residence Fastighetsmäkleri

1 av 10

1. Börstorp slott i Mariestad

Femton minuter norr om Mariestad ligger ett pampigt slott med anor från 1600-talet som just nu är till försäljning. Men det kommer inte bara med mängder av rum, salar och flyglar.
Det är första gången Börstorp slott säljs med 120 hektar mark. Och både miljön ute som inne är unik. Bland annat hittar man Sveriges äldsta bevarade stenbro med tre valv ett stenkast från flyglarna och slottet som byggdes under meddeltiden med sten från Kinnekulle.
Börstorp slott var klart 1646 och är flera gånger större än de flesta bostäder. Boarean ligger på 1 620 kvadratmeter plus biarea på 200 kvadratmeter, fördelat på 35 rum.

LÄS MER OCH TITTA IN I HUSET HÄR! 

Slottet ligger vid Vänerns strand, två timmar från Göteborg, och är omgiven av artrik natur, odlingslandskap, skog och eget vatten med småbåthamn och fiske.
Utgångspriset är inte satt.
1 av 10