1 av 6 Foto: Fisheye foto
2 av 6 Foto: Fisheye foto
3 av 6 Foto: Fisheye foto
4 av 6 Foto: Fisheye foto
5 av 6 Foto: Fisheye foto
6 av 6 Foto: Fisheye foto

Sommarhuset med färggranna tapeter

Se sommarhuset där tiden har stått stilla sen 70-talet.

Blommiga tapeter, rosa köksluckor och mintgrönt badrum.

Stugan utanför Stockholm kan bli din för 1,5 miljoner.

Att kliva in i detta fritidsboende är som att resa tillbaka till 70-talet. I hallen välkomnas du av linoleum-matta i rosa och grått, och i köket möts du av köksluckor i rosa, med färggrann mosaik ovanför arbetsbänken. Blommiga tapeter i varje rum, utom ett där de är de knallgula, träpanel i taket, och ett badrum där allt porslin går i mintgrönt.

Enligt fastighetsmäklaren är det ett dödsbo från en gammal man som hade huset som sin sommarstuga, förmodligen utan att renovera det sedan 70-talet. I annonsen står att viss renovering behövs, trots att allt ser väldigt välskött ut.

 

LÄS OCKSÅ: 12 mest klickade hemmen på Hemnet

 

Öppen spis

De 110 kvadratmetrarna är fördelade på två sovrum, förråd, vardagsrum, kök, badrum och en inbyggd veranda, som fungerat som relaxavdelning, med träpanel i vägg och tak. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffa och matbord, dessutom har den en stor öppen spis och fönster i två väderstreck, samt dörr ut till en inglasad veranda.

På husets framsida finns en stenlagd uteplats och vid uppfarten till huset en äldre carport. Den skogslummiga tomten på 2 526 kvadratmeter består av både gräs, buskar och träd, och har friggebod och förrådsbyggnad. Godkänt avlopp saknas med det finns en borrad brunn. Toaletten är en mulltoa.

Huset ligger i Angarn, Vallentuna, utanför Stockholm, och har enligt mäklaren nära till både kommunikationer och E18. Antingen är du ett stort fan av 70-talet eller så ser du potentialen i vad som går att göra med boendet.

Accepterat pris är 1 595 000 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!