Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Leva & bo>Hemma hos>Hitta hem

Publicerad 20 aug 2015 16:16

Sommarhuset med färggranna tapeter

1/6

Foto: Fisheye foto

2/6

Foto: Fisheye foto

3/6

Foto: Fisheye foto

4/6

Foto: Fisheye foto

5/6

Foto: Fisheye foto

6/6

Foto: Fisheye foto

Se sommarhuset där tiden har stått stilla sen 70-talet.

Blommiga tapeter, rosa köksluckor och mintgrönt badrum.

Stugan utanför Stockholm kan bli din för 1,5 miljoner.

Att kliva in i detta fritidsboende är som att resa tillbaka till 70-talet. I hallen välkomnas du av linoleum-matta i rosa och grått, och i köket möts du av köksluckor i rosa, med färggrann mosaik ovanför arbetsbänken. Blommiga tapeter i varje rum, utom ett där de är de knallgula, träpanel i taket, och ett badrum där allt porslin går i mintgrönt.

Enligt fastighetsmäklaren är det ett dödsbo från en gammal man som hade huset som sin sommarstuga, förmodligen utan att renovera det sedan 70-talet. I annonsen står att viss renovering behövs, trots att allt ser väldigt välskött ut.

 

LÄS OCKSÅ: 12 mest klickade hemmen på Hemnet

 

Öppen spis

De 110 kvadratmetrarna är fördelade på två sovrum, förråd, vardagsrum, kök, badrum och en inbyggd veranda, som fungerat som relaxavdelning, med träpanel i vägg och tak. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffa och matbord, dessutom har den en stor öppen spis och fönster i två väderstreck, samt dörr ut till en inglasad veranda.

På husets framsida finns en stenlagd uteplats och vid uppfarten till huset en äldre carport. Den skogslummiga tomten på 2 526 kvadratmeter består av både gräs, buskar och träd, och har friggebod och förrådsbyggnad. Godkänt avlopp saknas med det finns en borrad brunn. Toaletten är en mulltoa.

Huset ligger i Angarn, Vallentuna, utanför Stockholm, och har enligt mäklaren nära till både kommunikationer och E18. Antingen är du ett stort fan av 70-talet eller så ser du potentialen i vad som går att göra med boendet.

Accepterat pris är 1 595 000 kronor.

Relaterat