Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Leva & bo i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
1 AV 8
När du kliver in i den här villan är det som att flyga rakt in l 70-talet igen.
Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 AV 8
I vardagsrummet finns fiskbensparkettgolv och ljus vävtapet med blommig bård. Öppen spis som är godkänd att elda i och provtryckt skorsten.
Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 AV 8
Schackrutig linoleummatta, bröstpanel samt 70-talstapet. Grönt kakel över laminatbänkskiva. Två fönster samt matplats för fyra-sex personer.
Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 AV 8
Andra delen av vardagsrummet rymmer ett matsalsbord.
Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 AV 8
Grönt 70-tal. Badrummet på andra våningen har våtrumsmatta, våtrumstapet samt vädringsfönster. Utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt badkar.
Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 AV 8
I hallen ligger en heltäckningsmatta (under finns plankgolv i original, oslipat) och randig textiltapet från 70-talet. Inbyggd garderob, dörr ner till källaren samt trappa till övervåningen.
Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 AV 8
Hallen från en annan vinkel.
Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 AV 8
I källaren finns en tvättstuga utrustad med tvättmaskin och mangel, men även wc, skafferi och stor snickarverkstad med ny värmepanna från 2016.

Som att kliva in i 70-talet – här har tiden stannat

Längtar du tillbaka eller önskar att du hade levt på 70-talet?

Då har du en unik chans nu. Här kan göra en tidsresa tillbaka till det årtioendet.

I det här 20-talshuset har tiden stått stilla sedan 1970-talet!

Gillar du 70-tal extremt mycket eller är du bara renoveringssugen kan detta vara något för dig. Villan från 1924 som någon på 70-talet gått ”all in” med i den tidens anda och sedan låtit vara. När du kliver in här är det som att flyga rakt in l 70-talet igen!

Ett av två sovrum på övre plan. Grön plastmatta (under finns samma plankgolv som på övriga övervåningen, oslipat) och vävtapet. Stor platsbyggd garderob. Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Huset gjord av mexisten är på 1,5 plan med källare och 5 rum och kök, och ligger i populära Enskede utanför Stockholm. Sammanlagt är det på 152 kvadratmeter och har en lummig och uppvuxen trädgård om 500 kvadratmeter, med både äppelträd och björkar.

LÄS OCKSÅ: Är det här verkligen samma hus – se den magiska förvandlingen 

Linoleummattor, 70-talstapeter och öppen spis

När man kliver in i hallen möts man av randig textiltapet från 70-talet samt en heltäckningsmatta, men under finns plankgolv i original. Härifrån kommer man också via en trappa ner till källaren där det ligger en tvättstuga och snickarverkstad. 

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

I köket hittar vi schackrutig linoleummatta, bröstpanel, grönt kakel samt 70-talstapet. I vardagsrummet är det fiskbensparkett och ljus vävtapet med blommig bård. Här finns även en öppen spis. På övervåningen ligger två sovrum där det ena har utgång till en balkong. 

LÄS OCKSÅ: Müslimiljonären Fredrik Paulúns villa till salu – tredje gången gillt 

Välbevarade originaldetaljer och nära till naturreservat

Övre hall. Plankgolv i original (ej slipat), textiltapet, två fönster samt plats för skrivbord. Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Tar du över det här huset har möjligheten att skapa ditt eget drömhem med välbevarade originaldetaljer eller göra om helt efter egen smak. Det är nära till kommunikationer, restauranger liksom till ett stort naturreservat. Utgångspriset ligger på 5 miljoner kronor. Dröm dig tillbaka till 70-talet genom att kolla in bilderna i bildspelet ovan!