1 av 7: Influencern Emelie Ekman, 28, som driver den populära bloggen och Instagramkontot "34 kvadrat" brukar ofta blogga om fina objekt hon hittat på Hemnet. Foto: Instagram @34kvadrat
2 av 7: Nu ligger hennes egen lägenhet ute till försäljning – genomtänkt inredd i grå nyanser. Foto: Patrik Jakobsson
3 av 7: Utgångspriset ligger på 4 995 000 kronor. Foto: Patrik Jakobsson
4 av 7: ”Lägenheten i sig är fantastisk och det känns verkligen vemodigt att släppa taget om den”, berättar hon. Foto: Patrik Jakobsson
5 av 7: Emelies bloggnamn kommer sig av att hon vid starten 2012 bodde i en lägenhet på just 34 kvadratmeter. Foto: Patrik Jakobsson
6 av 7: Lägenheten hon säljer nu ligger i Finnboda hamn i Nacka och är på 61 kvadratmeter. Foto: Patrik Jakobsson
7 av 7: Balkongen är det hon kommer att sakna mest med lägenheten när hon och fästmannen nu flyttar till stan. Foto: Patrik Jakobsson

Inredningsbloggaren Emelie ”34 kvadrat” Ekman säljer lägenheten

Fönsterbrädor i marmor, exklusiva stolar och vackra stilleben. Inredningsbloggaren Emelie Ekman – ”34 kvadrat” – säljer nu sin toppinredda lägenhet.

– Den är fantastisk och det känns vemodigt att släppa taget om den, berättar Emelie Ekman som nu dessutom avslöjar att pojkvännen gått ner på knä.

Influencern Emelie Ekman, 28, som driver den populära bloggen och Instagramkontot "34 kvadrat" brukar ofta blogga om fina objekt hon hittat på Hemnet. Nu ligger hennes egen lägenhet ute till försäljning på bostadssajten – genomtänkt inredd i grå nyanser.

– Vi trivs helt fantastiskt bra i Finnboda hamn. Men jag har alltid drömt om att testa på att bo i innerstan, vilket vi nu planerar. Inget är klart än men vi hoppas att få bo där några år innan vi med största sannolikhet återvänder till vårt kära Nacka, berättar hon.

Började blogga på 34 kvadrat

Emelies bloggnamn kommer sig av att hon vid starten 2012 bodde i en lägenhet på just 34 kvadratmeter, sedan dess har hon dock bytt upp sig. Lägenheten hon nu säljer tillsammans med sin sambo är en högt belägen tvåa på 61 kvadratmeter med många fina detaljer. Utgångspriset ligger på 4 995 000 kronor. 

– Lägenheten i sig är fantastisk och det känns verkligen vemodigt att släppa taget om den, berättar hon.

LÄS MER: 12 instagrammare du måste följa om du gillar inredning

Foto: Patrik Jakobsson
Foto: Patrik Jakobsson
Foto: Patrik Jakobsson

Vad kommer du att sakna mest?
– Balkongen! Vi har hängt där så mycket under hela våren och sommaren och blivit förförda av magiska solnedgångar över Stockholm. Vi kommer sakna att ha grillkvällar med våra vänner där.

Vilken pryl kommer du absolut ta med dig?
– Den första möbeln vi köpte tillsammans – vår maffiga golvlampa från Flos som vi fyndade på Bukowskis. Den väger multum men den ska med! 

Foto: Patrik Jakobsson
Foto: Patrik Jakobsson

Se fler bilder i bildspelet ovan!

Foto: Patrik Jakobsson

Influencern har förlovat sig

Nu avslöjar influencern ytterligare en nyhet. Under Thailandsemestern som paret är på just nu gick hennes pojkvän ner på knä och friade.

”Ja, ja, JA!!!!!” lyckades jag få ur mig samtidigt som lyckotårarna sprutade", skriver Emelie på bloggen.

LÄS MER: Jonas Bergström och Stephanie säljer lyxvåningen 

https://www.instagram.com/p/BsZ63qiH-S6/?utm_source=ig_web_copy_link

LÄS MER: Isabel Adrian och Steve Angello säljer lyxiga townhouset – se bilderna inifrån! 

Aktuellt just nu