1 AV 9
Inbjudande entré med fasadbelysning och träpanel. Vidare från ytterdörren sträcker sig en trätrall runt huset till framsidan och uteplatsen.
Foto: Michaela Andersson/Michsign photography
2 AV 9
Sällskapsdelen på entréplanet har 3,5 meter i takhöjd och öppen planlösning mot köket. Trappan upp till loftet täcks av glasskivor och stål. Loftdelen i detta hus gör att huset känns som en tvåa.
Foto: Ingvar Hult
3 AV 9
Köket har påkostade materialval och är ett HTH-kök. Välplanerat med mycket förvaring och snyggt. Ovanför diskhon finns ett fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Ytterligare ett fönster finns intill kylskåpet och går att öppna.
Foto: Ingvar Hult
4 AV 9
I det rymliga köket finns också tvättmaskin.
Foto: Ingvar Hult
5 AV 9
Enrummaren är som en tvåa med tanke på sovloftet, och känns mycket större på grund av den höga takhöjden.
Foto: Ingvar Hult
6 AV 9
Sovloftet är på 13 kvadratmeter och har 1 meter i takhöjd samt helvägg med platsbyggd förvaring.
Foto: Ingvar Hult
7 AV 9
På uteplatsen har säljaren byggt en stor altan och en platsbyggd solsäng i trä. Säljaren har också installerat en jacuzzi som drivs på el och kan användas året runt.
Foto: Ingvar Hult
8 AV 9
Tre meters takhöjd och panoramafönster från golv till tak skapar rymd och ljus och får det att kännas mycket större än det är.
Foto: Ingvar Hult
9 AV 9
På uteplatsen har säljaren byggt en stor altan och en platsbyggd solsäng i trä. Säljaren har också installerat en jacuzzi som drivs på el och kan användas året runt.
Foto: Michaela Andersson/Michsign photography

Lyxiga minihuset – bara 20 kvadrat

Är detta kanske Sveriges lyxigaste och minsta minihus?

Enrumsvillan har både bubbelpool och panoramafönster.

Tre meter i takhöjd, två våningar och stor ute-terrass.

Kolla in ett av Hemnets mest klickade objekt just nu!

Vill du bo litet och lyxigt, nära naturen, och i eget hus, kan detta vara något för dig. Compact living på hög nivå! Perfekt förstaboende, för singeln, som övernattningslägenhet eller varför inte fritidshus?

Leva & Bo skrev om detta redan hus för ett år sedan, men nu är det alltså till salu igen, och ombyggt med lyxig uteplats.

Året runt-jacuzzi och tre meter i takhöjd

Huset har bara ett rum och är på 20 kvadratmeter men känns så mycket större. Den har utöver det ett sovloft och stor altan utanför med året runt-jacuzzi. Huset, som är ett Attefallshus, har tre meter i takhöjd och stora panoramafönster från golv till tak.

 

LÄS OCKSÅ: Fallfärdiga fabriken blev ett helt galet hem 

Öppen planlösning och naturen runt knuten

Det luftiga rummet är bra planerat med öppen planlösning mot köket. En trappa leder upp till det rymliga sovloftet på 13 kvadratmeter. Badrummet är stort och modernt och har golvvärme. På den stora uteplatsen står den eldrivna bubbelpoolen bredvid en platsbyggd och stor solbädd. 

Området som heter Glömsta är ett idylliskt villaområde och det är nära till både Huddinge centrum, Kungens kurva, stora strövområden och badsjöar. Busshållplats endast 200 meter från boendet.

 

Foto: Michaela Andersson

LÄS OCKSÅ: Fastigheten med sjötomt kostar bara en krona på Hemnet! 

 

Till huset hör även en parkeringsplats med elstolpe. Bostadsrättsföreningen som bildades 2014 består av fyra stycken småhus och upplåter 12 stycken lägenheter med bostadsrätt. 

Begärt pris är 1 895 000 kronor. 

 

LÄS OCKSÅ:

Fjällstugan är yxad för hand –  kostar 18 miljoner kronor 

15 prylar i hemmet som bevisar att du börjar bli gammal 

Ödetorpet gör klicksuccé – halva huset borta!