Har du någonsin sett en stajling som denna?
1 av 6: Har du någonsin sett en stajling som denna? Foto: Johnny Neumann/SE360
I hallen har du bra förvaringsmöjligheter i både en garderob och den rymliga klädkammaren i direktanslutning till hallen. Badrummet är helkaklat och har badkar.
2 av 6: I hallen har du bra förvaringsmöjligheter i både en garderob och den rymliga klädkammaren i direktanslutning till hallen. Badrummet är helkaklat och har badkar. Foto: Johnny Neumann/SE360
Bostaden har ett ljust kök med plats för allt det nödvändiga. Ljusinsläpp från Ljusare luckor i vitlaserad ekfärg och köksbänken bryter av i mörkare nyans.
3 av 6: Bostaden har ett ljust kök med plats för allt det nödvändiga. Ljusinsläpp från Ljusare luckor i vitlaserad ekfärg och köksbänken bryter av i mörkare nyans. Foto: Johnny Neumann/SE360
Bostadens pärla är den rymliga uteplatsen. Ett extra rum på sommarhalvåret där man sitter ostört med hjälp av insynsskyddande staket.
4 av 6: Bostadens pärla är den rymliga uteplatsen. Ett extra rum på sommarhalvåret där man sitter ostört med hjälp av insynsskyddande staket. Foto: Johnny Neumann/SE360
I allrummet har du plats för både sängavdelning och vardagsrumssektion.
5 av 6: I allrummet har du plats för både sängavdelning och vardagsrumssektion. Foto: Johnny Neumann/SE360
Huset där lägenheten ligger i är från 1967.
6 av 6: Huset där lägenheten ligger i är från 1967. Foto: Johnny Neumann/SE360

Lägenheten du kan köpa – och samtidigt rädda liv

Varför sitter det en baby och en hund ensamma i lägenheten?

Och på vilket sätt kan man rädda någons liv om man köper den?

Läs om den superklickade Hemnet-lyan och få svar på alla frågor.

Den här annonsen är väldigt klickad på Hemnet, och vi förstår varför. Med den annorlunda stylingen sticker den ut. Hela lägenheten är tom på möbler, förutom en matta och lite plädar. I stället ser man massor av flyttkartonger staplade på varandra, och mitt i alltihop sitter en ensam bebis och en hund. 

Foto: Johnny Neumann/SE360

– Det är jag och min kollega som stajlat lägenheten, säger Angela Eriksson, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Lägenheten var helt tömd på möbler och vi ville göra något annorlunda.

LÄS OCKSÅ : Se huset där tiden stått stilla sedan 1969 

Har testamenterat alla pengar från boendet till Cancerfonden

Ägaren som nu är bortgången har testamenterat hela boendet till Cancerfonden och när Angela och hennes kollega Pernilla Andersson fick uppdraget ville de göra något annorlunda och bra av det. 

Foto: Johnny Neumann/SE360

– Vår tanke var att göra den som inflyttningsredo och visa att här får alla barn, djur och familjemedlemmar rum, ingen ska behöva sitta ensam. Vi stajlade själva och tar inget arvode för detta eftersom det går till en bra sak. Det enda vi tagit betalt för är marknadsföringen. 

Rädda någons liv – få en lägenhet på köpet

I vardagsrummet har du även utgången till uteplatsen. Foto: Johnny Neumann/SE360

Hunden är Pernillas och bebisen hennes kollegas. 

– Det var en riktig pärs att få till bilderna att få dem båda att sitta stilla, posera och sedan kolla in i kameran var inte enkelt. Men vi har å andra sidan aldrig skrattat så mycket under en fotografering förut.

LÄS OCKSÅ: Kolla in den gamla järnvägsstationen som kan bli ditt boende 

Foto: Johnny Neumann/SE360

Med andra ord, köper du denna lägenhet kan du vara med och rädda någons liv, och om inte annat bidra till cancerforskningen eftersom alla pengar går till Cancerfonden. På köpet får du en lägenhet på ett rum och kök med en boare på 41,5 kvadratmeter och tillhörande stor uteplats.  

Foto: Johnny Neumann/SE360

Huset, där lägenheten finns, är från 1967 och ligger i Bohus i kommunen Ale. Utgångspriset ligger på 1 295 000 kronor.

LÄS OCKSÅ: Prisras! 10 drömhus som reas ut just nu på Hemnet 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande