Sekelskiftespärlan till salu ligger i Vasastan i Stockholm och har en vacker och fungerande kakelugn.
1 av 9: Sekelskiftespärlan till salu ligger i Vasastan i Stockholm och har en vacker och fungerande kakelugn. Foto: Jessica Björkwall/Diakrit
Köper du den får du en hel årsförbrukning av Henke Lundqvists favoritschampo på köpet...
2 av 9: Köper du den får du en hel årsförbrukning av Henke Lundqvists favoritschampo på köpet... Foto: Privat
Vardagsrummet har tidsenliga detaljer som bröstpanel och djupa fönsternischer.
3 av 9: Vardagsrummet har tidsenliga detaljer som bröstpanel och djupa fönsternischer. Foto: Jessica Björkwall/Diakrit
Tre meter i takhöjd, generösa ljusinsläpp och ett vackert trägolv som är genomgående.
4 av 9: Tre meter i takhöjd, generösa ljusinsläpp och ett vackert trägolv som är genomgående. Foto: Jessica Björkwall/Diakrit
Kylen och frysen står i vardagsrummet, i direkt anslutning till köket.
5 av 9: Kylen och frysen står i vardagsrummet, i direkt anslutning till köket. Foto: Jessica Björkwall/Diakrit
I köket finns ett vackert inbyggt skafferi i original med generös förvaring och platsbyggda öppna hyllor.
6 av 9: I köket finns ett vackert inbyggt skafferi i original med generös förvaring och platsbyggda öppna hyllor. Foto: Jessica Björkwall/Diakrit
Ljus hall med utrymme för avhängning av ytterkläder och skor innanför entrén. Ett vackert trägolv som löper vidare genom bostadens alla rum.
7 av 9: Ljus hall med utrymme för avhängning av ytterkläder och skor innanför entrén. Ett vackert trägolv som löper vidare genom bostadens alla rum. Foto: Jessica Björkwall/Diakrit
Från vardagsrummet når man det helkaklade badrummet i vitt med dusch och från hallen når man lägenhetens wc med unik tegelvägg som skiljer sig från mängden.
8 av 9: Från vardagsrummet når man det helkaklade badrummet i vitt med dusch och från hallen når man lägenhetens wc med unik tegelvägg som skiljer sig från mängden. Foto: Jessica Björkwall/Diakrit
Mysigt sovrum med fönster mot köket i ögonhöjd, som ger ljus till rummet. Plats för 160 cm säng och goda möjligheter att sätta upp förvaring på väggarna.
9 av 9: Mysigt sovrum med fönster mot köket i ögonhöjd, som ger ljus till rummet. Plats för 160 cm säng och goda möjligheter att sätta upp förvaring på väggarna. Foto: Jessica Björkwall/Diakrit

Köp lägenhet – få årsförbrukning av Henke Lundqvists schampo

Är du på jakt efter en lägenhet och gillar hockey och Henrik Lundqvist?

Då ska du kolla in detta – en mysig lya med extra mycket & speciell bonus.

I priset ingår nämligen en årsförbrukning av Henkes eget favvo-schampo!

På Hemnet ligger just nu en mysig och ljus lägenhet i ett gårdshus från 1901 till salu. Området är populära Vasastan och den smart planerade lägenheten på 1,5 rum är på 30 kvadratmeter. 

En riktig sekelskiftespärla med vackra bevarade originaldetaljer som snickerier, stuckaturer och takrosetter, 3 meter i takhöjd, generösa ljusinsläpp och ett vackert trägolv som är genomgående.

LÄS OCKSÅ: Kändisbloggaren byter boende som många byter partners 

Foto: Jessica Björkwall/Diakrit

Fungerande kakelugn och originalskafferi

Vardagsrummet har tidsenliga detaljer som bröstpanel, djupa fönsternischer och en vacker och fungerande kakelugn. Härifrån kommer man även till det separata duschrummet. 

Köket är renoverat i år och har spis och kombinerad ugn/mikro. Frys och kyl står i vardagsrummet intill ingången till köket. Här finns även ett vackert och inbyggt skafferi i original med gott om förvaringsplats och platsbyggda öppna hyllor.

Sovrummet har fönster mot köket i ögonhöjd vilket ger ljus till rummet. Här ryms en 160-säng och gott om plats att sätta upp förvaring på väggarna. För den som vill finns möjlighet att förnya bygglov för balkong.

LÄS OCKSÅ: Dottern ville flytta hemifrån – då fixade pappan smartaste lösningen 

Foto: Jessica Björkwall/Diakrit

Bastu, relax och årsförbrukning av Henkes favorit-schampo

I huvudhuset finns gemensam bastu och relaxavdelning, och de lugna innergårdarna kommer att färdigställas till mysiga och grönskande innergårdar med bland annat utemöbler, grillar och rabatter våren 2018. 

Men det allra bästa, i alla fall om man är ett hockey-fan, är att en årsförbrukning av Henke Lundqvists favoritschampo ingår i köpet!

– Säljaren jobbar på en reklambyrå som gör Henkes reklam och säljaren själv är besatt av både honom och hockey, säger mäklaren Anna Henriksson på Mäklarhuset. Han tyckte det var en kul grej att ge bort Henkes favoritschampo, för det är det, och det kan bli mer än en årsförbrukning också. 

Utanför dörren har du Vasastans puls och du befinner dig precis mellan Odenplan och St Eriksplan, med Vasaparken runt hörnet. Det är heller inte långt till Hagparken och Brunnsviken, perfekt för natur, bad och motion. 

Utgångsbudet ligger på 2 795 000 kronor. Kolla in bildspelet ovan!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 89 kr. Köp nu!