1 AV 10
Det exklusiva arkitektritade huset har ett hänförande och avskilt läge med utsikt över havet och Visbys siluett i horisonten.
Foto: Mays Hemlin
2 AV 10
Rakt fram i huset finns ett stort öppet rum med högt till tak och Schuco-dörrar mot havet. Öppen planlösning mot köksdelen.
Foto: Mats Hemlin
3 AV 10
Huvudbyggnaden är ett enplanshus med stora glasfönster mot havet, och runtom hela löper en gjuten terrass på 190 kvadratmeter med en integrerad infinity-pool på havssidan.
Foto: Mats Hemlin
4 AV 10
Husets största rum har öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal och kök. Vid köksön får man plats många.
Foto: Mats Hemlin
5 AV 10
Från matsalsbordet har man en hänförande utsikt över havet och gården med glasdörrar som leder ut.
Foto: Mats Hemlin
6 AV 10
Att ligga här i hängmattan och titta på solnedgången vore inte helt fel.
Foto: Mats Hemlin
7 AV 10
Del av allrummet, med öppen spis.
Foto: Mats Hemlin
8 AV 10
I master bedroom vaknar man upp med utsikten mot havet.
Foto: Mats Hemlin
9 AV 10
En av två exklusiva gäststugor som ingår i köpet.
Foto: Mats Hemlin
10 AV 10
Insidan på den ena gäststugan.
Foto: Mats Hemlin

Köp Gotlands lyxigaste hus – få två till på köpet

Gotlands just nu mest exklusiva och arkitektritade hus är till salu.

Strandläge och nära Visby – detta är verkligen något alldeles extra.

Köper du den får du infinity-pool och två mindre lyxstugor på köpet!

Detta exklusiva hus har ett hänförande men avskilt läge med utsikt över havet, och Visbys siluett i horisonten. Arkitektritat år 2004 med en spännande och nyskapande arkitektur och 7 rum och kök om 168 kvadratmeter. I det ingår även två stycken gäststugor på 31 och 16 kvadratmeter - båda i toppskick, supermodernt och med egna badrum.

Huvudbyggnaden är ett enplanshus med stora glasfönster mot havet, och runtom hela löper en gjuten terrass på 190 kvadratmeter med en integrerad infinity-pool på havssidan. Huset är ljust och luftigt med mycket exklusiva och eleganta detaljer.

Enorm tomt och 2 exklusiva gäststugor ingår

Fastigheten är mycket välplanerad med en mer privat del i norra delen där det mot havssidan finns ett sovrum med våningssäng, sedan kommer ett exklusivt badrum med utgång i höjd med infinity-poolen som binder ihop boendet med havet och horisonten. Längst ner hittar vi ett stort master bedroom varifrån man även kommer ut till terrassen, poolen och havet. I södra, lägre delen av huset finns en rejäl tvättstuga, ett stort allrum och kontor eller sovrum.

Gäststugorna på tomten binds samman med ett gemensamt trädäck på 75 kvadratmeter med infälld belysning. Perfekt som generationsboende eller att hyra ut, om man inte vill ha dem som gäststugor, Utöver det finns även ett garage på 33 kvadrat med förråds/verkstadsdel, och den stora inhägnade naturtomten är på hela 4027 kvadratmeter.

En av två exklusiva gäststugor som ingår i köpet. Foto: Mats Hemlin

Ett av de mest exklusiva områdena på Gotland

Området som heter Tullebo och ligger i norra delen av Axelsro, strax söder om Kneippbyn, är ett av de mest exklusiva områdena på Gotland. Och det är inte mer än 4 kilometer in till Visby. I området finns 18 exklusiva villor varav 10 stycken har vidsträckt utsikt över havet. Många är året runt-boende. 

Stranden som ligger precis nedanför är en vacker klapperstensstrand och runtomkring ligger det fantastiska Högklintsområdet med sin varierande och dramatiska natur och miljö. Går man fem minuter bort kommer man till Villa Fridhem som byggdes av prinsessan Eugenie i slutet av 1800-talet. 

Vill du ha detta får du ta fram 11.5 miljoner kronor. Eller så tittar du bara på de underbara bilderna och drömmer dig bort!