Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
På Grevgatan i Stockholm ligger den här lägenheten som är till salu för 23, eller 26, miljoner. Priset varierar beroende på om du vill ha med inredningen eller inte.På Grevgatan i Stockholm ligger den här lägenheten som är till salu för 23, eller 26, miljoner. Priset varierar beroende på om du vill ha med inredningen eller inte.På Grevgatan i Stockholm ligger den här lägenheten som är till salu för 23, eller 26, miljoner. Priset varierar beroende på om du vill ha med inredningen eller inte.
All inredning in lägeheten kommer från Svenskt tenn och kan ingå in köpet för den som vill.All inredning in lägeheten kommer från Svenskt tenn och kan ingå in köpet för den som vill.All inredning in lägeheten kommer från Svenskt tenn och kan ingå in köpet för den som vill.
Bara inredningen i den här lägenheten på 222 kvadratmeter kostar tre miljoner kronor.Bara inredningen i den här lägenheten på 222 kvadratmeter kostar tre miljoner kronor.Bara inredningen i den här lägenheten på 222 kvadratmeter kostar tre miljoner kronor.
Mäklaren tror att lägenheten främst passar utlandssvenskar som vill ha ett hem i Sverige halva året. De behöver ändå köpa all inredning.Mäklaren tror att lägenheten främst passar utlandssvenskar som vill ha ett hem i Sverige halva året. De behöver ändå köpa all inredning.Mäklaren tror att lägenheten främst passar utlandssvenskar som vill ha ett hem i Sverige halva året. De behöver ändå köpa all inredning.
Badrummet. Lägenheten är totalrenoverad.Badrummet. Lägenheten är totalrenoverad.Badrummet. Lägenheten är totalrenoverad.
Skulle du betala tre miljoner för inredningen?Skulle du betala tre miljoner för inredningen?Skulle du betala tre miljoner för inredningen?
Våningen har sex rum och kök.Våningen har sex rum och kök.Våningen har sex rum och kök.
Här ligger våningen.Här ligger våningen.Här ligger våningen.
1 AV 8
På Grevgatan i Stockholm ligger den här lägenheten som är till salu för 23, eller 26, miljoner. Priset varierar beroende på om du vill ha med inredningen eller inte.
Foto: Johan Nilsson, Lagerlings
2 AV 8
All inredning in lägeheten kommer från Svenskt tenn och kan ingå in köpet för den som vill.
Foto: Johan Nilsson, Lagerlings
3 AV 8
Bara inredningen i den här lägenheten på 222 kvadratmeter kostar tre miljoner kronor.
Foto: Johan Nilsson, Lagerlings
4 AV 8
Mäklaren tror att lägenheten främst passar utlandssvenskar som vill ha ett hem i Sverige halva året. De behöver ändå köpa all inredning.
Foto: Johan Nilsson, Lagerlings
5 AV 8
Badrummet. Lägenheten är totalrenoverad.
Foto: Johan Nilsson, Lagerlings
6 AV 8
Skulle du betala tre miljoner för inredningen?
Foto: Johan Nilsson, Lagerlings
7 AV 8
Våningen har sex rum och kök.
Foto: Johan Nilsson, Lagerlings
8 AV 8
Här ligger våningen.
Foto: Johan Nilsson, Lagerlings

Köp en lägenhet och få inredning på köpet

HEMNET. Skulle du vilja köpa en lägenhet där all inredning ingår?

I så fall har du chansen nu.

Men det är inte gratis – 26 miljoner kostar den här lägenheten på Grevgatan på Östermalm i Stockholm.

Sex rum och kök på 222 kvadratmeter är till salu på Östermalm i Stockholm just nu. Hela lägenheten är på bilderna inredd i möbler och detaljer från Svenskt tenn. Och allt det kan köparen få med på köpet.

Inredningen är värd tre miljoner

26 miljoner kronor kostar lägenheten – inklusive all inredning, som bara den är värd tre miljoner kronor. Tanken, enligt mäklaren Richard Lagerling på Lagerlings Fastighetsmäkleri, är att testa ett nytt grepp som är vanligt utomlands.

Får köpa lägenheten tom

– Man låter en duktig inredare ska ett komplett hem och så får köparen välja om man vill ha bostaden tom eller möblerad, säger han.

Den som vill köpa en tom lägenhet behöver "bara" betala 23 miljoner kronor.

 

Läs också:

Här byggs Sveriges dyraste lägenhet – för 83 miljoner

10 hem du vill köpa bara för köket