Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Har du drömt om att äga en egen ö? Då har du chansen nu...Har du drömt om att äga en egen ö? Då har du chansen nu...Har du drömt om att äga en egen ö? Då har du chansen nu...
Det tar bara 4-6 minuter med egen båt från Saltö i Karlskrona.Det tar bara 4-6 minuter med egen båt från Saltö i Karlskrona.Det tar bara 4-6 minuter med egen båt från Saltö i Karlskrona.
Priset är 400 000 kronor och då ingår fiskevatten och fågeljakt!Priset är 400 000 kronor och då ingår fiskevatten och fågeljakt!Priset är 400 000 kronor och då ingår fiskevatten och fågeljakt!
Ön är på 10 000 kvadratmeter med blandskog...Ön är på 10 000 kvadratmeter med blandskog...Ön är på 10 000 kvadratmeter med blandskog...
... och i priset ingår även vatten på 33 hektar.... och i priset ingår även vatten på 33 hektar.... och i priset ingår även vatten på 33 hektar.
I annonsen står att läsa att det är en riktig liten ”pärla” och att den kallas för ”Lilla Sverige” i folkmun.I annonsen står att läsa att det är en riktig liten ”pärla” och att den kallas för ”Lilla Sverige” i folkmun.I annonsen står att läsa att det är en riktig liten ”pärla” och att den kallas för ”Lilla Sverige” i folkmun.
1 AV 6
Har du drömt om att äga en egen ö? Då har du chansen nu...
Foto: Mäklarhuset/privata
2 AV 6
Det tar bara 4-6 minuter med egen båt från Saltö i Karlskrona.
Foto: Mäklarhuset/privata
3 AV 6
Priset är 400 000 kronor och då ingår fiskevatten och fågeljakt!
Foto: Mäklarhuset/privata
4 AV 6
Ön är på 10 000 kvadratmeter med blandskog...
Foto: Mäklarhuset/privata
5 AV 6
... och i priset ingår även vatten på 33 hektar.
Foto: Mäklarhuset/privata
6 AV 6
I annonsen står att läsa att det är en riktig liten ”pärla” och att den kallas för ”Lilla Sverige” i folkmun.
Foto: Mäklarhuset/privata

Köp en egen ö i skärgården – endast 400 000 kronor

Har du drömt om att äga en egen ö? Då har du chansen nu.

Ljungskär är en liten pärla som kallas ”Lilla Sverige” i folkmun.

Priset är 400 000 kronor och då ingår fiskevatten och fågeljakt!

Det här är ett unikt tillfälle att skaffa sig en egen ö till en rimlig peng. För 400 000 kronor kan du ta över en ö som varit i samma familjs ägo sedan 1850. Ön är på 10 000 kvadratmeter med blandskog och i priset ingår även vatten på 33 hektar.

Ljungskär, som ön heter, ligger mitt i Karlskrona skärgård som sammanlagt består av 50 öar. Dessutom tar det bara 4-6 minuter med egen båt från Saltö i Karlskrona. 

LÄS OCKSÅ: Kommer du ihåg de ”galnaste” boendena i ”Vem bor här”? 

Foto: Mäklarhuset/privata

Koppla av från moderniteter på pärlan som kallas för "Lilla Sverige” 

I annonsen står att läsa att det är en riktig liten ”pärla” och att den kallas för ”Lilla Sverige” i folkmun. ”Här kopplar du av, helt befriad från elektricitet, rinnande vatten eller andra moderniteter (dock är det riktigt bra täckning på mobilen)”, står det i annonsen.

Foto: Mäklarhuset/privata

Det finns dock en liten hake, men kanske inte för alla. Man får inte bygga något på ön då den omfattas av strandskydd. Mäklaren tror dock inte att de tidigare ägarna ansökt om bygglov och menar att det kan vara värt att ringa Karlskrona kommun och Länsstyrelsen i Blekinge. 

LÄS OCKSÅ: Därför kostar boden på 20 kvadratmeter 4,5 miljoner kronor 

Väldigt fin sjöfågeljakt och bra fiskevatten – allt ingår

Foto: Mäklarhuset/privata

– Tälta på ön går så klart bra, säger mäklaren Arvid Nilsson på Mäklarhuset som förmedlar köpet. Och det är väldigt fin sjöfågeljakt samt bra fiskevatten som också ingår. Det är härligt att ha en privat ö att sola, bada och leka på. 

Foto: Mäklarhuset/privata
Foto: Mäklarhuset/privata
Foto: Mäklarhuset/privata