Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Kändisar som sålt sina läckra hem 2019

Gillar du att bostadssurfa och är nyfiken på hur kändisar bor? Då har du kommit rätt! Här kan du se 10 svenska kändisars lyxiga villor och lägenheter som lagts ut till försäljning under 2019.

Bland annat Bianca Ingrossos superklickade lägenhet och Isabel Adrians och Steve Angelos pampiga townhouse – som fortfarande är till salu. 

Bläddra vidare för att se de läckra hemmen!

Isabel Adrians och Steve Angelos townhouse i Stockholm

Foto: Thomas Engström Expressen/ Bukowskis Real Estate AB

1 av 10

1. Isabel Adrians och Steve Angelos townhouse i Stockholm

Redan i september förra året lade Steve Angello och Isabel Adrian diskret ut sitt unika townhouse till försäljning, utan bilder och utan att få napp.
I januari gjorde de ett nytt försök – på Hemnet med bilder.
Men än har de inte lyckats hitta rätt köpare till den lyxrenoverade våningen. 
TITTA IN I HUSET HÄR!
Towhouset är i tre våningar och vid Slussen på Södermalm i Stockholm. Här finns nio rum och kök och en boarea på hela 303 kvadratmeter. Byggt på 1640-talet är huset ett av Stockholms äldsta stenhus!
Isabel Adrian har tidigare berättat för LEVA&BO om den omfattande renoveringen av våningen och att man själv knappt kunde slå i en spik på grund av husets K-märkning. När paret köpte huset 2016 lät de dock renovera hemmet i ett försök att restaurera allt till original. Våningen har på så vis bibehållit sin unika karaktär samtidigt som allt är i toppskick!
Vad priset för det lyxiga townhouset är står inte i annonsen. 


1 av 10