Tova Helgesson planerar att köpa villa och säljer nu lägenheten hon köpte i mars förra året.
1 av 3: Tova Helgesson planerar att köpa villa och säljer nu lägenheten hon köpte i mars förra året. Foto: Jimmy Nyström/SE360
Tvåan på 67,5 kvadratmeter ligger i stadsdelen Ättekulla i södra Helsingborg.
2 av 3: Tvåan på 67,5 kvadratmeter ligger i stadsdelen Ättekulla i södra Helsingborg. Foto: Jimmy Nyström/SE360
Huset är byggt 1979 och lägenheten som ligger på fjärde våningen totalrenoverades för ett par år sedan. Utgångspriset ligger på 1 445 000 kronor.
3 av 3: Huset är byggt 1979 och lägenheten som ligger på fjärde våningen totalrenoverades för ett par år sedan. Utgångspriset ligger på 1 445 000 kronor. Foto: Jimmy Nyström/SE360

Influencern säljer sin fina lägenhet: ”Smärtsamt”

Influencern och Youtube-profilen Tova Helgesson, 21, vill köpa hus. Nu säljer hon sin lägenhet. 

– Jag älskar min lägenhet otroligt mycket och trivs jättebra så det kommer bli otroligt jobbigt att lämna den, säger hon till LEVA&BO.

Tova Helgesson säljer nu sin tvåa som hon köpte i mars förra året. Lägenheten som ligger i Helsingborg ligger ute till försäljning på Hemnet och har på några dagar blivit en av de mest klickade bostäderna på sajten.

”Det är smärtsamt för mig att sälja min första egenköpta lägenhet. Men rätt val gör oftast ondast. Är redan avundsjuk på personen som kommer flytta in efter mig. Så verkligt det blev nu omg separationsångeeeeest aja swipe up förfan”, skriver hon på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CCWUfcZhJLI/?utm_source=ig_web_copy_link?hidecaption=true

Städade sitt rum och la upp videon på Youtube

Tova Helgesson tog sig igenom mediebruset för fem år sedan när hon lade upp en video där hon för första gången på elva månader städade sitt rum. Videon har fått över 4,6 miljoner visningar på Youtube.

”Jag städar bara en eller två gånger om året”, berättar hon i klippet.

I dag är hon en av Sveriges största youtubers med 413 000 prenumeranter och närmare en halv miljon följare på Instagram.

Sedan städvideon gjordes har hon köpt en egen bostad som hon nu alltså säljer. Lägenheten är på 67,5 kvadratmeter och ligger i stadsdelen Ättekulla i södra Helsingborg. Huset byggdes 1979 och lägenheten totalrenoverades 2018. 

Inredningen är ljus och stilren med genomgående parkettgolv och slätspacklade vita väggar. Badrummet är inrett med stora grå kakelplattor och lyxig takdusch. Utgångspriset ligger på 1 445 000 kronor. 

Entrén ligger intill köket.
1 av 6: Entrén ligger intill köket. Foto: Jimmy Nyström/SE360
Ljust och stilrent kök med köksö.
2 av 6: Ljust och stilrent kök med köksö. Foto: Jimmy Nyström/SE360
Lägenheten har genomgående parkettgolv och slätspacklade vita väggar.
3 av 6: Lägenheten har genomgående parkettgolv och slätspacklade vita väggar. Foto: Jimmy Nyström/SE360
Vardagsrummet har stora fönster i västerläge och utgång till en inglasad balkong.
4 av 6: Vardagsrummet har stora fönster i västerläge och utgång till en inglasad balkong. Foto: Jimmy Nyström/SE360
Sovrummet med gott om förvaring.
5 av 6: Sovrummet med gott om förvaring. Foto: Jimmy Nyström/SE360
Helkaklat badrum med takdusch och tvättmaskin.
6 av 6: Helkaklat badrum med takdusch och tvättmaskin. Foto: Jimmy Nyström/SE360

Tova Helgesson planerar att köpa hus

På sitt Instagram-konto publicerade hon nyligen en bild sig själv med solglasögon med pool och hav i bakgrunden: ”här kan man ju va (annars föredrar jag och va hemma isolerad från omvärlden faktiskt)”, skriver hon.

Att hemmet betyder mycket märks även i ett av hennes senaste inlägg som får henne att hoppa glädjeskutt framför kameran.

”Lånelöfte beviljat ännu en gång, nu är de dags för mig att avsluta detta kapitel och sikta mot nya mål. Kan inte förstå att jag äntligen ska få köpa mitt HELT EGNA HUS!! Ett ställe som jag kan kalla mitt hem, en trygg punkt, en egen tomt alltsååå wow woow woooow finner inga ord för den tacksamhet och lycka jag känner just nu.”

För LEVA&BO berättar hon om villadrömmen och att hon planerar att lämna Skåne.

– Köpa hus har alltid varit min dröm. Jag har alltid bott i hus och de är så jag trivs bäst. Jag köpte denna lägenhet mest för att utvecklas och ge mig på ett lättare projekt först för att se om jag klarar av ansvaret, men känner mig nu redo att börja på ett nytt kapitel i livet. Jag älskar min lägenhet otroligt mycket och trivs jättebra så det kommer bli otroligt jobbigt att lämna den.

– Jag har inte hittat något hus än, men jag håller mina ögon öppna och min plan är att flytta från Skåne helt och hållet faktiskt. 

https://www.instagram.com/p/CC1Oie1BPQV/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/B9FKoFZBrLO/?utm_source=ig_web_copy_link?hidecaption=true

LÄS MER: Villan måste totalrenoveras – kostar 18 miljoner kronor

LÄS MER: Mimmi och Andrej sa upp fast jobb och lägenhet – flyttar in i skåpbil

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!