1 AV 9
Nu när sommaren är inom räckhåll vill man tillbringa mer och mer tid utomhus. Och vem har inte någon gång tänkt tanken att det vore härligt med en egen husbåt?
Foto: Mäklarringen Östermalm
2 AV 9
En 233 kvadratmeter stor, topputrustad och flytande villa på vatten kanske kan vara något för dig?
Foto: Mäklarringen Östermalm
3 AV 9
Utomhusdäcket är på 100 kvadratmeter och takterrassen på 80 kvadrat så här finns gott om utrymme för både solbadande, loungegrupper och stora middagar och fester.
Foto: Mäklarringen Östermalm
4 AV 9
Inomhus hittar vi tre rum och kök.
Foto: Mäklarringen Östermalm
5 AV 9
Boarean är på 53 kvadratmeter och erbjuder en öppen planlösning.
Foto: Mäklarringen Östermalm
6 AV 9
Här finns en bastu.
Foto: Mäklarringen Östermalm
7 AV 9
Sovrum.
Foto: Mäklarringen Östermalm
8 AV 9
Arbetsrum med sovloft.
Foto: Mäklarringen Östermalm
9 AV 9
Enligt säljaren är husbåten lättstyrd med dubbla utombordarmotorer och bogpropeller i fören. Det går även att styra båten via fjärrkontroll från takterrassen eller däck.
Foto: Mäklarringen Östermalm

Huset för dig som drömmer om att kasta loss

Den här husbåten på Hemnet är den största och lyxigaste vi har sett.

En 160 kvadratmeter stor, topputrustad och flytande villa på vatten.

Här finns allt, takterrass, bastu och surroundsystem, såväl ute som inne!

Nu när sommaren är inom räckhåll vill man tillbringa mer och mer tid utomhus. Och vem har inte någon gång tänkt tanken att det vore härligt med en egen husbåt? Man kan ibland se dem ligga vid kajerna och det ser ju så mysigt ut. Men den här som nu är till salu, den kalibern har vi aldrig sett förut. Här pratar vi husbåt som en riktig lyxvilla!

 

LÄS OCKSÅ: Mäklarens bästa knep för att vinna budgivningen

Stor takterrass med lounge

Både storleksmässigt och inredningsmässigt är den något utöver det vanliga. Här finns allt man kan önska, och mer därtill. Dessutom i både lyxigt utförande och exklusiv inredning. Utomhusdäcket är på 25 kvadratmeter och takterrassen på 80 kvadrat så här finns gott om utrymme för både solbadande, loungegrupper och stora middagar och fester. Inomhus hittar vi tre rum och kök, boarean är på 53 kvadratmeter och erbjuder en öppen planlösning.

 

Exklusivt erbjudande från LEVA&BO Shopping: Just nu 20 procent rabatt på unika odlingslådor i dansk design

Vedeldad bastu på husbåten

All inredning är fastmonterad, det finns gott om förvaringsutrymmen och vid duschen hittar man en vedeldad bastu med glasdörr - det är bara att öppna relingsräcket och hoppa i vattnet! Solceller, infälld ledbelysning, infällda högtalare, och surroundsystem såväl inom- som utomhus som styrs via panel är andra detaljer. Här finns även ett effektivt reningsverk, utöver vattentanken, som gör sjövattnet drickbart.

I köpet ingår soffa och soffbord, köksbord, en ny smart-tv, radio, ankare, konstruerade ställningar för segeltak på övervåning, tamp och fendrar samt ankarspel. För den som vill finns också möjlighet att bygga en övervåning.

 

 

LÄS OCKSÅ: Yeeha! Nu kan kohuset äntligen bli ditt

Lättstyrd husbåt med dubbla mototer

Enligt säljaren är husbåten lättstyrd med dubbla utombordarmotorer och bogpropeller i fören. Det går även att styra båten via fjärrkontroll från takterrassen eller däck. Då husbåten är 16,6 meter krävs skepparexamen för att köra.

Den är byggd 2010 i Finland och ligger i Elite Marina i Liljeholmen i Stockholm samt har ett utgångspris på 2,9 miljoner kronor.

– Den är perfekt för ett företag att ha till event, fester och konferenser, säger Ewa Sommarborg på Mäklarringen Östermalm. Ägaren har livsmedelstillstånd av typ "cafétillstånd" för mackor, grill och enklare mat.

 

LÄS OCKSÅ: Här bor du med ringmuren i köket – kika in i läckra huset i Visby