ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

Hemnet – 10 mest klickade villorna just nu

Mitt i höstrusket finns massor av fina hus till salu på Hemnet. Här listar vi de några av de villorna som klickas mest på Hemnet just nu.

Bläddra vidare för att se allt från en häftig herrgård som en gång varit en skola till ett riktigt modernt 60-talshus och en lyxig villa som har precis allt.

Foto: Karl Göran Zahedi/Carlsbecker Studios

1 av 10

1. Häftiga herrgården som en gång varit en skola

Nu finns en gammal skola och majestätisk sekelskiftesherrgård till salu.
23 rum, salonger, skolsalar, sjö bredvid och stor och lummig trädgård.
Ett riktigt häftigt hus som inte kostar mer än 3,9 miljoner kronor.
Nu finns en unik möjlighet att ta över en gammal skola och sekelskiftesherrgård. Och det till ett riktigt bra pris, endast 3,9 miljoner kronor. Den majestätiska herrgården på tre plan ligger i Rejmyre, Finspång, i en historisk och kulturellt bevarad glasbruksmiljö.


HÄR kan du titta in i huset!


När den byggdes 1898 var det för att fungera som skola och lärarbostad för glasmästarnas och glasbrukets familjer. Tomten är friköpt med en kuperad och lummig trädgård med stor trädäcksaltan, flaggstång och flera fruktträd om 3 400 kvadratmeter.

I villan hittar vi hela 23 rum och en boyta på 844 kvadratmeter. De stora fönsterpartierna skänker rikligt med ljus till fastighetens samtliga rum, och tillsammans med vitmålade väggar och högt i tak ger detta en fantastisk rymd.

1 av 10