Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

10 mest klickade bostäderna på Hemnet just nu

Hemnet är som vanligt fullproppat med fina och spännande bostäder.

Här listar vi några av de som klickar bäst just nu.

Bläddra vidare för att se allt från landets dyraste lägenhet just nu till supercharmiga sekelskiftesvillor, pampiga gårdar och lyxiga 70-talshus.

Foto: Lagerlings

1 av 10

1. Sveriges dyraste lägenhet just nu

Här har vi en pärla för 60,6 miljoner. Ja, du läste rätt. Det gör den till den i särklass dyraste bostaden till salu just nu.
TITTA IN I LÄGENHETEN HÄR!
Högst upp i en vacker 1800-talsbyggnad på en exklusiv adress på Östermalm i Stockholm ligger den takvåning som nu är till salu. Bostaden är helt nyproducerad – med genomgående exklusiva material och de senaste tekniska lösningarna.
– Den är helt nybyggd, som en villa på taket. Detaljplanen har gjort att man kunnat bygga på ett extra våningsplan. Jag skulle säga att det här är Stockholms mest exklusiva penthousevåning, säger mäklaren Richard Lagerling.

Kvadratmeterpris på 200 000 kronor

Bostaden har fått över 14 000 visningar på Hemnet – men vi gissar att den nog är max en handfull av de som tittat på den som faktiskt är seriösa spekulanter. Priset på 60,6 miljoner ger ett kvadratmeterpris på 200 000 kronor. Dock ska tilläggas att föreningen har mycket god ekonomi så när man väl hostat upp köpesumman kan man njuta av ett avgiftsfritt boende.

LÄS MER: Här är Sveriges dyraste lägenheter just nu

Bläddra vidare för att se de mest klickade bostäderna just nu!

1 av 10