Annons
X
EXPRESSEN.SE

Hemnet – 10 mest klickade villorna just nu

Just nu finns massor av fina hus till salu på Hemnet. Här listar vi de några av de villor som klickas mest på Hemnet just nu.

Bläddra vidare för att se allt från ett billigt drömhus och en villa med underbart drömläge vid vattnet – till lyxhuset för 36 miljoner kronor.

Foto: Tommy Hvitfeldt/SE360

1 av 10

1. Drömhuset som gör klicksuccé på Hemnet

Den stora, röda villan i Jönköping gör succé på Hemnet.
Inte konstigt – det kan vara ett av de vackraste husen på marknaden just nu.
Spana in drömvillan som är till salu för 7,5 miljoner kronor.
Den som gillar vackra, trendiga kök har kommit till himlen. Det här är verkligen en dröm för den inredningsintresserade eller matlagningstokige. Kanske är det inte konstigt att huset är den mest klickade villan på Hemnet just nu.
Men det är inte bara köket som är vackert i det här huset. Hela villan är modernt renoverad i lantlig stil som passar husets själ från 1914. Flera originaldetaljer är bevarade, trots att huset fått moderna och praktiskt lösningar. Det har blivit så populärt att det just nu är det mest klickade huset på Hemnet.

– Jag skulle absolut tro att det beror på den fina renoveringen och känslan att få ihop både gammalt och nytt så fint som de gjort. Samt att det är ett hus med massa charm och karaktär, säger Malin Bogdanoff, mäklare på Bjurfors.


HÄR kan du titta in i huset!

1 av 10