Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Drömtorp och stugor! Härligaste sommarhusen till salu just nu

Fritidshussäsongen närmar sig med stormsteg. Det syns tydligt på Hemnet – den senaste veckan har massor av charmiga torp och vackra sommarhus lagts ut till försäljning.
Är du på jakt efter ett sommarställe? Här har vi samlat 12 fina fritidshus runtom i landet – från budget till lyx. Bläddra dig genom listan och dröm dig bort till sommartider!

Charmigt torp i Norrtälje.

Foto: Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

1 av 12

1. Gulligt torp utanför Norrtälje

Det här charmiga torpet i Rimbo, utanför Norrtälje, byggdes för över hundra år sedan. Det är stort och luftigt, med grovt plankgolv och synliga takbjälkar. Men det kräver även en del jobb.
Förutom det stora 1909-talstorpet finns även en bod med jordkällare, ett gästhus med vedspis och snickarbod samt en liten friggebod på tomten som är nästan 3 000 kvadratmeter.

Torp i behov av renovering

I mäklarbeskrivningen står det att torpet är i behov av renovering, men även den som vill byta ut det äldre köket och sätta sin egen prägel på stället lär bevara flera äldre detaljer. Torpet är 100 kvadratmeter, fördelat på fyra rum och kök på två plan. Alla rum – utom ett av sovrummen – har vackert gediget trägolv, på övervåningen syns takbjälkarna, i vardagsrummet finns en öppen spis och i köket en vedspis.
Torpet är nära natur, skog, hästhagar och öppna landskap i Roslagen. 
Utgångspriset är 1 250 000 kronor.
1 av 12