Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Härligaste sommarhusen till salu just nu

Många svenskar drömmer om ett härligt sommarhus och under våren börjar stugsäsongen och jakten.

För tredje året i rad är det Gotland som lockar mest, visar en undersökning av SBAB. Däremot sjunker Stockholms skärgård till en fjärdeplats.

Vi har plockat ut flera fina, mysiga och drömmiga fritidshus som är till salu på Hemnet just nu, både på Gotland, på Västkusten och i Stockholms skärgård – bland annat. Bläddra dig genom listan och dröm dig bort till sommartider!

Foto: Skandiamäklarna Norrtälje

1 av 11

1. Timmerstuga vid vattnet

Det här sommarboendet från 1959 på halvön Rådmansö, Norrtälje, är en riktig idyll. Tre charmiga timmerhus bestående av en huvudbyggnad på 70 kvadratmeter, ett gästhus om 30 kvadratmeter och ett bastuhus. Vacker solig och friköpt trädgårdstomt på hela 2 555 kvadrat och endast 40 meter ned till den egna flytbryggan.

Under renoveringen har man varit noga med att bespara fina detaljer som såpskurade golv, gedigna timmerväggar, blyinfattade fönster och gediget hantverk. På södra sidan av huset går en träaltan varifrån man har utsikt över sjön Tillsmaren.

Huvudhuset på två våningar består av tre rum och kök. Från storstugan på nedre plan, som har en kamin i vacker vitmurad murstock, kommer man direkt ut på altanen via dubbeldörrar. Köket är modernt och har gott om arbetsbänkar. I gäststugan finns också en vacker kamin och en modern köksdel, sovdel, sovloft samt dusch och wc.

Pris: 3 395 000 kronor.


1 av 11