1 av 5: Det marmorinredda köket har glasdörrar in till vardagsrummet. Foto: Björn Forsberg
2 av 5: Utsikten från balkongen gör det svårt att glömma att man bor i centrala Malmö. Foto: Björn Forsberg
3 av 5: Takhöjden i vardagsrummet är sex meter. Foto: Björn Forsberg
4 av 5: En del av vardagsrummet är inrett som ett bibliotek. Foto: Björn Forsberg
5 av 5: Utsikten från terrassen över Malmös centrala gator. Foto: Björn Forsberg

Här säljs Malmös dyraste lägenhet någonsin

Har du 22 miljoner över? Då kanske den här lyxlägenheten mitt i centrala Malmö är något för dig. På två våningar och 201 kvadratmeter ryms mycket lyx – så pass mycket att lägenheten är dyrast i Malmö genom alla tider.

Etagevåningen ligger på Baltzarsgatan mitt i Gamla staden i Malmö och läget är en stor anledning till prislappen. Utanför dörren är det fullt av caféer, butiker och gågator. Men det är också många som lockas av inredningen. 

På den första våningen finns förutom hallen ett sovrum, ett kök med vinkyl, ett vardagsrum med bibliotek, toalett och dusch, tvättstuga samt en balkong och en stor terrass. Sex meters takhöjd och stora fönster ger rummen en speciell känsla. Både köket och badrummet har inredning i marmor.

Från övervåningen kan man se hur stor terrassen är. Foto: Björn Forsberg

En trappa upp finns ett större sovrum, ett hobbyrum samt toalett, dusch och bastu. I den saftiga prislappen ingår dessutom två garageplatser i huset. Lägenheten ligger på femte våningen och har förutom prislappen på 22 miljoner en månadsavgift på 11 165 kronor.

Lägenheten är inte dyrast i Sverige i år, men inte långt ifrån. I januari såldes en niorumslägenhet på Södermalm i Stockholm på 282 kvadratmeter för 28 miljoner kronor. 

LÄS MER: Här är 10 av Sveriges dyraste lägenheter

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!