Här bor du som på ett charterhotell på Mallorca

Nej, det är inte en härlig pool någonstans på Mallorca. Men nu kan du bo precis som på chartersemestern där det bara är gå ut och slänga sig i vattnet.

Foto: Markus Linderoth

1 av 10: Nej, det är inte en härlig pool någonstans på Mallorca. Men nu kan du bo precis som på chartersemestern där det bara är gå ut och slänga sig i vattnet.

Besökarna som kommer till området hamnar först i en reception, så Victoria Park är verkligen som ett hotell.

Foto: Markus Linderoth

2 av 10: Besökarna som kommer till området hamnar först i en reception, så Victoria Park är verkligen som ett hotell.

Här finns redan 260 bostäder och fler håller på att byggas i det gamla kalkbrottet. 

Foto: Markus Linderoth

3 av 10: Här finns redan 260 bostäder och fler håller på att byggas i det gamla kalkbrottet. 

Kafé...

Foto: Markus Linderoth

4 av 10: Kafé...

<p>...och bar.</p>

Foto: Markus Linderoth

5 av 10: <p>...och bar.</p>

Här finns ett spa.

Foto: Markus Linderoth

6 av 10: Här finns ett spa.

Och känner du för att gå på bio finns en biograf i området.

Foto: Markus Linderoth

7 av 10: Och känner du för att gå på bio finns en biograf i området.

Lägenheten på 72 kvadratmeter har ett kombinerat kök och allrum med plats för ett stort matbord.

Foto: Emilia Ahgren

8 av 10: Lägenheten på 72 kvadratmeter har ett kombinerat kök och allrum med plats för ett stort matbord.

<p>Lägenheten har ett kombinerat kök och allrum med plats för ett stort matbord. Genomgående ligger ekparkett på golven och väggarna är fräscht vita. Från allrummet kan man gå ut på en stor balkong med utsikt mot Victoria Park. <br></p>

Foto: Emilia Ahgren

9 av 10: <p>Lägenheten har ett kombinerat kök och allrum med plats för ett stort matbord. Genomgående ligger ekparkett på golven och väggarna är fräscht vita. Från allrummet kan man gå ut på en stor balkong med utsikt mot Victoria Park. <br></p>

Här finn också ett gym, tennisbana och  boulebana.

Foto: Markus Linderoth

10 av 10: Här finn också ett gym, tennisbana och  boulebana.

Nej, det är inte en härlig pool någonstans på Mallorca. Men nu kan du bo precis som på chartersemestern där det bara är gå ut och slänga sig i vattnet. Lägenheten ligger i Malmö och här finns även tennisbana, krog och en vinkällare. 

Andra har också läst

En tillvaro med guldkant. Så beskrivs området Victoria Park i Limhamn i Malmö. Här finns redan 260 bostäder och fler håller på att byggas i det gamla kalkbrottet. 

 

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas sommarhus – se var de hängt i sommar 

Som en resort på vid Medelhavet

Just nu finns en lägenhet till salu på Stora Högestensgatan i området som verkligen liknar en resort vid Medelhavet. Trerummaren på 72 kvadratmeter finns till försäljning för utgångspriset 2 395 000 kronor. 

Lägenheten har ett kombinerat kök och allrum med plats för ett stort matbord. Genomgående ligger ekparkett på golven och väggarna är fräscht vita. Från allrummet kan man gå ut på en stor balkong med utsikt mot Victoria Park. …

 

LÄS OCKSÅ: 10 fina bostäder som gör succé på Hemnet


Foto: Markus Linderoth

Pool, bio och tennisbana på Victoria Park

Men det är kanske inte den mysiga lägenheten som är grejen här. Nej, det är nog området som sådant. För förutom poolen även ett spa, en vinkällare och en kvarterskrog. Och känner du för att gå på bio finns en biograf i området. Är du den aktiva typen finns både tennisbana, gym och boulebana. 

Lägenheten passar för den som vill ha det enkelt och bekvämt. Härifrån är det inte heller långt till de pittoreska gatuhusen i Limhamn, eller till Malmö centrum. Inte heller till tågstationen som snabbt tar dig till Köpenhamn. 

Besökarna som kommer till området hamnar först i en reception, så Victoria Park är verkligen som ett hotell. Fast inte på Mallorca utan i Malmö.

 

LÄS OCKSÅ: 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande