1 AV 10
Sekelskifteshuset är inte bara gulligt, charmigt och personligt. Det är dessutom billigt, och du kan få de vackra möblerna på köpet! Klicka vidare för att kika in!
Foto: Piero Valpiani
2 AV 10
Foto: Piero Valpiani
3 AV 10
Foto: Piero Valpiani
4 AV 10
Foto: Piero Valpiani
5 AV 10
Foto: Piero Valpiani
6 AV 10
Foto: Piero Valpiani
7 AV 10
Foto: Piero Valpiani
8 AV 10
Foto: Piero Valpiani
9 AV 10
Foto: Piero Valpiani
10 AV 10
Foto: Piero Valpiani

Här är sommarstugan du drömmer om – helt magisk!

Söker du ett fritidshus ska du kanske kolla in detta lite extra.

Sekelskifteshuset är inte bara gulligt, charmigt och personligt.

Det är dessutom billigt, och du kan få de vackra möblerna på köpet!

Är du sugen på ett fritidshus kan det vara läge att köpa när sommaren går mot sitt slut. Då är trycket mindre och priserna går ofta ner. Det här fritidshuset på Hemnet är inte bara otroligt vackert och charmigt, det är dessuom billigt, om man ser till vad man får. 

 

LÄS OCKSÅ: Här är Sveriges 10 populäraste villor just nu

Möbler och inredning på köpet

För 695 000 kronor blir det röda sekelskifteshuset med vita knutar från 1909 om fem rum och kök, och en total area om 126 kvadratmeter, ditt. Allt är renoverat, ljust och fräscht med moderna interiörval blandat med äldre charmiga detaljer som spegeldörrar, framtagna timmerväggar, lister och antika golv. Dessutom otroligt smakfullt, charmigt och perosnligt inrett med en mix av gamla och nya möbler. Är man som köpare intresserad kan man även få med dem i köpet!

 

LÄS OCKSÅ: Är det här galnaste möblerna någonsin?

 

Foto: Piero Valpiani

Rött badkar med lejontassar

I två av fyra möjliga sovrum finns en eldstad och i vardagsrummet en öppen spis. Badrummet är tjusigt med ett elegant badkar av äldre modell i knallrött och med lejonfötter i guld. Köket som renoverades 2015 har en vacker, vitmurad bakugn, köksö och tillhörande stor matplats. Övervåningen med synliga träbjälkar och trägolv är delvis oinredd och här finns bra möjligheter att skapa större bostadsyta om man vill. 

Fridfullt läge utan grannar

Trädgården som är en naturtomt med gräsytor och buskage är 2128 kvadratmeter stor och omgärdas av en fin stenmur. Här finns ockå en uthusbyggnad med verkstad och förråd, samt utedass.

Huset ligger i ett lugnt och fridfullt läge utan grannar och naturen utanför gården består av skog, hagar med hästar, åkrar och sjöar. Orten heter Holmsjö och ligger i norra delen av Karlskrona kommun, 32 kilometer från staden Karlskrona.

 

LÄS OCKSÅ: 

* Kolla in världens dyraste villa – till salu nu 

* Så smart! Se knepet som ger suverän svalka 

* Sakerna du inte visste du kunde göra med ättika!