1 av 8: Mäklaren: "pingviner
2 av 8: Här är lägenheten som ska säljas med hjälp av en drös pingviner. Klicka vidare för att se vad de hittar på och scrolla ner för att se fler annorlunda stylingknep. Foto: Johan De Verdier Camera Lucida / BFSTUDIOS.SE
3 av 8: Mysigt i badet. Foto: Johan De Verdier Camera Lucida / BFSTUDIOS.SE
4 av 8: ”Pingvinerna är framför allt snygga men också ett sätt att befolka lägenheten utan att ha med människor”, säger Bo Lingserius på mäklarbyrån Remax som är ägare till pingvinerna. Foto: Johan De Verdier Camera Lucida / BFSTUDIOS.SE
5 av 8: Vardagsrummet. Foto: Johan De Verdier Camera Lucida / BFSTUDIOS.SE
6 av 8: ”Pingviner ger ett positivt intryck på de flesta människor. Har du träffat någon med pingvin-fobi?”, säger Bo Lingserius. Foto: Johan Noren / BFSTUDIOS.SE
7 av 8: Mys i sovrummet. Foto: Johan De Verdier Camera Lucida / BFSTUDIOS.SE
8 av 8: Hej då! Foto: Johan De Verdier Camera Lucida / BFSTUDIOS.SE

Här är pingvinerna som ska sälja lägenheten i Stockholm

Har du någonsin sett en lägenhet full av pingviner förut?

Här är Hemnet-annonsen där de finns de överallt, i diskhon, på sängen, och i badkaret.

Kolla in boendet på Södermalm som invaderats av djuren!

På bilderna av lägenheten ser vi dem överallt. I sängen, på fönsterbrädan, i tvättfatet, på bordet... Pingviner! Varför, kan man undra?

 

LÄS OCKSÅ: Här klär mäklaren själv ut sig till pingvin för att sälja en annan bostad

Paprikor och badankor i stylingen

I jakten på att sticka ut bland bostadsannonserna tar mäklarna och säljarna till alla knep. Vi har sett lägenheter fulla av paprikor, badankor, citroner och människor som går omkring och gör olika saker. Det är dock inte jättevanligt, och vi förstår tanken, men varför just pingviner?

– Pingvinerna är framför allt snygga men också ett sätt att befolka lägenheten utan att ha med människor, säger Bo Lingserius på mäklarbyrån Remax. Bilderna och objektet får liv och färg, och pingvinerna kan framhäva olika detaljer i bilden. Pingviner ger också ett positivt intryck på de flesta människor, har du träffat någon med pingvin-fobi?

 

LÄS OCKSÅ: Titta in i minihuset på bara 22 kvadratmeter – en riktig dröm!

Lägenheten ligger på Södermalm

I den här lägenheten från 1928 på Södermalm i Stockholm bor du nära allt vad stadsnerv heter men också vatten och parkområden, framför allt kulturellt och historiskt kända Vita bergsparken. Och genom de spröjsade fönstren ser man gröna träd i allén som likväl skulle kunna vara en boulevard i Paris enligt annonsen.

I den 62 kvadratmeter stora tvåan är allt renoverat, vitmålat samt ljust, och golvet av fiskbensmönstrad stavparkett. I vardagsrummet ryms både soffgrupp, matbord, hyllor, mediecenter och förvaringsmöbel. Sovrummet och dess fönster vetter mot innergården och dess grönska, och här får man förutom dubbelsäng plats med förvarings- och sittmöbler. Även det charmiga köket har ett spröjsat fönster mot innergården och ett gammaldags inbyggt skafferi.

Lockar pingvinerna dig till att betala 3 995 000 kronor eller mer? Kolla in bilderna och avgör själv.

Här är fler exempel på udda stylingknep:

 Se vad som ska sälja den charmiga trävillan
 

 Här är lägenheten som säljs med apelsiner
 

 Kanske enlägenhet full med ballonger fungerar?
 

 Mäklaren som tagit till ett ovanligt stylingknep
 

 Mäklaren som lät det vara fest på bilderna
 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!