Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Det här måste vara en av de häftigaste lägenheterna till salu just nu. Bläddra dig vidare för att se mer av den coola lyan.Det här måste vara en av de häftigaste lägenheterna till salu just nu. Bläddra dig vidare för att se mer av den coola lyan.Det här måste vara en av de häftigaste lägenheterna till salu just nu. Bläddra dig vidare för att se mer av den coola lyan.
Takhöjden är över 3,5 meter, och därför har den prisbelönta arkitekten Torsten Ottesjö, som designat lägenheten, kunnat rita den som en spiral i tre plan, där varje centimeter utnyttjas maximalt.Takhöjden är över 3,5 meter, och därför har den prisbelönta arkitekten Torsten Ottesjö, som designat lägenheten, kunnat rita den som en spiral i tre plan, där varje centimeter utnyttjas maximalt.Takhöjden är över 3,5 meter, och därför har den prisbelönta arkitekten Torsten Ottesjö, som designat lägenheten, kunnat rita den som en spiral i tre plan, där varje centimeter utnyttjas maximalt.
Arkitekten har använt återvunnet material för att skapa lägenheten, och han har verkligen sett till att ge inredningen flera funktioner.Arkitekten har använt återvunnet material för att skapa lägenheten, och han har verkligen sett till att ge inredningen flera funktioner.Arkitekten har använt återvunnet material för att skapa lägenheten, och han har verkligen sett till att ge inredningen flera funktioner.
Under trappan finns till exempel smidiga förvaringslådor, och ett bord fungerar även som köksbänk.Under trappan finns till exempel smidiga förvaringslådor, och ett bord fungerar även som köksbänk.Under trappan finns till exempel smidiga förvaringslådor, och ett bord fungerar även som köksbänk.
Entrén och sovutrymme med plats dubbelsäng till vänster.Entrén och sovutrymme med plats dubbelsäng till vänster.Entrén och sovutrymme med plats dubbelsäng till vänster.
Toalett med dusch.Toalett med dusch.Toalett med dusch.
1 AV 6
Det här måste vara en av de häftigaste lägenheterna till salu just nu. Bläddra dig vidare för att se mer av den coola lyan.
Foto: SE360/HusmanHagberg
2 AV 6
Takhöjden är över 3,5 meter, och därför har den prisbelönta arkitekten Torsten Ottesjö, som designat lägenheten, kunnat rita den som en spiral i tre plan, där varje centimeter utnyttjas maximalt.
Foto: SE360/HusmanHagberg
3 AV 6
Arkitekten har använt återvunnet material för att skapa lägenheten, och han har verkligen sett till att ge inredningen flera funktioner.
Foto: SE360/HusmanHagberg
4 AV 6
Under trappan finns till exempel smidiga förvaringslådor, och ett bord fungerar även som köksbänk.
Foto: SE360/HusmanHagberg
5 AV 6
Entrén och sovutrymme med plats dubbelsäng till vänster.
Foto: SE360/HusmanHagberg
6 AV 6
Toalett med dusch.
Foto: SE360/HusmanHagberg

Här är coolaste ettan du någonsin sett

Nu ligger en av Sveriges häftigaste minilägenheter ute till försäljning på Hemnet. Den lilla lyan, som bara är 17 kvadrat stor, har designats av en prisbelönt arkitekt – och har nu en golvyta på nästan 30 kvadratmeter. Kolla in den unika lägenheten här!

Letar du efter en etta i centrala Göteborg? Då måste du kolla in den här fantastiskt söta och smarta lägenheten. Den lilla ettan är bara 17 kvadratmeter stor, men känns bra mycket större.

 

LÄS OCKSÅ: Här är kändisarnas sommarhus runt om i landet

 

Från köket kommer man ut på en mysig balkong med utsikt mot en lugn innergård.Från köket kommer man ut på en mysig balkong med utsikt mot en lugn innergård.Från köket kommer man ut på en mysig balkong med utsikt mot en lugn innergård.
Från köket kommer man ut på en mysig balkong med utsikt mot en lugn innergård. Foto: SE360/HusmanHagberg

Designad av Torsten Ottesjö,

Takhöjden är över 3,5 meter, och därför har den prisbelönta arkitekten Torsten Ottesjö, som designat lägenheten, kunnat rita den som en spiral i tre plan, där varje centimeter utnyttjas maximalt. Trots att lägenhetens boyta bara är på 17 kvadrat, är golvytan nästan 30 kvadratmeter.

Mäklaren Fredrik Thulin, som förmedlar lägenheten, menar att han aldrig sett ett liknande objekt tidigare i sin karriär.

– Jag tror att vi kommer slå ett nytt rekord gällande kvadratmeterpris i Göteborg, säger han.

I lägenheten finns ett sovrum, ett fullt utrustat litet kök, arbetshörna, ett loft med plats för soffa, klädkammare, toalett och dusch. Från köket kommer man ut på en mysig balkong med utsikt mot en lugn innergård.

 

LÄS OCKSÅ: Auktionsfyndet för 50 spänn gömde skatt värd 60 000 kronor

 

Foto: SE360/HusmanHagberg

Byggd av återvunnet material

Arkitekten har använt återvunnet material för att skapa lägenheten, och han har verkligen sett till att ge inredningen flera funktioner. Under trappan finns till exempel smidiga förvaringslådor, och ett bord fungerar även som köksbänk.

Blir du också sugen på att flytta in i ettan? Kika in i den genom att bläddra i bildspelet här ovanför. Lägenheten ligger ute på Hemnet med ett startpris på 1 990 000 kronor, vilket är ett kvadratmeterpris på 117 000 kronor.

 

LÄS OCKSÅ: 

 Bilderna som visar att bo på festival är typ det värsta som finns
 

 Linn tröttnade på fartdårarna utanför huset – här är hennes kreativa lösning
 

 Mäklarens bästa knep för att vinna budgivningen