Flytta in i minilyan – på bara 11 kvadratmeter

Lägenheten består av ett rum. Detta!

Foto: Hemverket

1 av 6: Lägenheten består av ett rum. Detta!

"Det har varit en perfekt övernattningslägenhet för mig i några år. Man kan inte bo billigare än så här centralt i Malmö", säger säljaren Karl Magnus Adielsson.

Foto: Karl Magnus Adielsson

2 av 6: "Det har varit en perfekt övernattningslägenhet för mig i några år. Man kan inte bo billigare än så här centralt i Malmö", säger säljaren Karl Magnus Adielsson.

Här finns faktiskt det mesta man kan tänkas behöva i en lägenhet!

Foto: Hemverket

3 av 6: Här finns faktiskt det mesta man kan tänkas behöva i en lägenhet!

Kaklad toalett.

Foto: Hemverket

4 av 6: Kaklad toalett.

Fönster vetter ut mot föreningens innergård. Lummigt och mysigt!

Foto: Karl Magnus Adielsson

5 av 6: Fönster vetter ut mot föreningens innergård. Lummigt och mysigt!

Ta chansen! Minilyan är just nu till salu för 345 000 kronor.

Foto: Hemverket

6 av 6: Ta chansen! Minilyan är just nu till salu för 345 000 kronor.

Välkommen in i lägenheten som tar "compact living" till en helt ny nivå. Minilyan i Malmö som nu ligger ute till försäljning är nämligen bara knappt 11 kvadratmeter stor.

Andra har också läst

Letar du efter en övernattningslägenhet eller studentlägenhet i centrala Malmö? Eller tycker du bara att det är mysigt med små lägenheter? Då kan den här lilla miniettan vara något för dig.

Här finns nämligen det mesta man behöver i ett boende – som sovplats, kök med kyl, frys, spis och mikro, garderob och en toalett med "stockholmsdusch". Utanför lägenheten finns en innergård där den som flyttar in har tillgång till en gräsmatta. Det som gör lägenheten unik är att allt detta ryms på endast 10,70 kvadratmeter.

 

LÄS OCKSÅ: 7 smarta inredningstips för dig som bor på liten yta

Perfekt övernattningslägenhet

– Det har varit en perfekt övernattningslägenhet för mig i några år. Man kan inte bo billigare än så här centralt i Malmö, säger säljaren Karl Magnus Adielsson.

Enligt säljaren är lägenheten perfekt som övernattnings- eller studentlägenhet, men passar även för den som vill ha ett billigt permanent boende mitt i stan.

– Det här är ett exempel på hur man kan bo om man prioriterar att få pengar över till annat, som resor eller fritidsaktiviteter.

Den lilla lägenheten ligger just nu ute till försäljning med ett utgångspris på 345 000 kronor.

 

LÄS OCKSÅ:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande