Charmigt minihus till salu mitt i Stockholm

För 5 195 000 kronor kan gårdshuset i centrala Stockholm bli ditt.

Foto: Simon Donini

1 av 6: För 5 195 000 kronor kan gårdshuset i centrala Stockholm bli ditt.

Undervåningen badar i dagsljus tack vare tre stora fönster.

Foto: Simon Donini

2 av 6: Undervåningen badar i dagsljus tack vare tre stora fönster.

Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl och frys och det finns god plats för middagsförberedelserna.

Foto: Simon Donini

3 av 6: Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl och frys och det finns god plats för middagsförberedelserna.

En trappa upp hittar man sovrum och en walk in closet.

Foto: Simon Donini

4 av 6: En trappa upp hittar man sovrum och en walk in closet.

Byggnaden ska tidigare ha varit en tvättstuga, berättar mäklaren Christian Melki.

Foto: Simon Donini

5 av 6: Byggnaden ska tidigare ha varit en tvättstuga, berättar mäklaren Christian Melki.

På övervåningen finns gott om plats för klädförvaring.

Foto: Simon Donini

6 av 6: På övervåningen finns gott om plats för klädförvaring.

Skulle du vilja bo i ett litet sött hus, men ändå kunna leva ditt liv mitt i centrala Stockholm? Då är det här gårdshuset vid Odenplan perfekt för dig! 

Andra har också läst

– Det har varit bra tryck. På endast fyra dagar har vi fått 11 000 träffar på Hemnet och förhandsvisning är redan bokad, säger mäklaren Christian Melki från Edward & Partners.

Hemnet: Gårdshus i Vasastan, Odenplan

Ja, man kan verkligen förstå att intresset är stort för det lilla ljuvliga huset som ligger mitt i Vasastan i Stockholm. Vem har inte drömt om att få leva i hus och samtidig bo nära allt som staden har att erbjuda? Om du har 5 195 000 kronor på fickan har du nu chansen att förverkliga den drömmen. 

Foto: Simon Donini

Om du har 5 195 000 kronor på fickan så kan det lilla huset bli ditt.

Enligt mäklaren Christian Melki har den 46,7 kvadratmeter stora byggnaden tidigare fungerat som tvättstuga. Nu är här i stället en tvårummare med tillhörande uteplats, placerad nära Observatorielunden, Handelshögskolan och delar av Stockholms universitet.

– Det är en perfekt bostad för det unga paret som vuxit upp i hus och som vill bibehålla den känslan, men ändå vill bo i en lägenhet mitt i stan, säger Christian Melki.

LÄS OCKSÅ: Lina, 19, vill slippa bostadskön – bygger sitt eget minihus på hjul

Modern interiör i centrala Stockholm

Husets interiör går i vitt och har parkettgolv på båda våningarna. På den nedre våningen hittar vi kök, badrum och vardagsrum. Köket är välplanerat och har gott om plats för både förvaring och middagsföreberedelserna. I vardagsrummet, som smälter samman med köket, rymmer både en soffgrupp och tv-möbler.

Foto: Simon Donini

Husets interiör går i vitt och har parkettgolv på båda våningarna.

På våningen finns också ett vitkaklat badrum – där det fått plats med både dusch och badkar. Dessutom finns torktumlare och en tvättmaskin. Golvet pryds av svart klinkers. 

LÄS OCKSÅ: Här är de finaste ettorna du kan köpa just nu 

Erbjuder bra förvaring och uteplats

En trappa upp hittar vi sovrummet som är placerat i hörnläge. Här kan man vila huvudet medan man tittar upp mot stjärnorna genom de två lutande takfönster – om man nu kan se några stjärnor inne i stan. Tröttnar man på det så kan man ju alltid organisera sina kläder i den stora garderoben.

Men det som kanske lockar mest med det lilla gårdshuset är att man har tillgång till en stor uteplats och kan bjuda sina vänner till grillfest under ljumma sommarkvällar. 

Foto: Simon Donini

Den som köper gårdshuset får även tillgång till en stor uteplats och kan bjuda sina vänner till grillfest under ljumma sommarkvällar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande