Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Bostäderna som klickades mest på Hemnet 2015

2015 blev ett år där många dyra objekt hamnade i fokus på Hemnet. Här har vi samlat de villor och bostadsrättor som klickades allra mest under hela året.

Att det är många dyra objekt som klickats mest beror på att de ofta ligger till salu under en längre tid och därmed får många klick.

– Gemensamt för de mest klickade bostäderna är att de sticker ut på något vis. Men i år är det inte lika extrema objekt som förra året när "paprikahuset" och "alienhuset" var i topp, säger Staffan Tell, pressansvarig på Hemnet.

Men fina hus är det. Bläddra vidare för att se de fina hemmen!

Foto: Susanne Paulsen, Esoft Systems

1 av 9

1. Årets mest klickade hus

Havsutsikt, stort poolområde och lyxiga detaljer. Det här Uddevalla-huset slog rekord på Hemnet som årets mest klickade hus.
– Det har fått en enorm genomslagskraft. Det finns inte tillräckligt med ord för det här huset, sa mäklaren Marika Ström på Svensk Fastighetsförmedling, när Leva & Bo skrev om det i augusti.
På bara tre dagar blev det här huset i Uddevalla det mest klickade på Hemnet under hela 2015. Huset, som är på 196 kvadratmeter fördelade på fem rum och kök, var till salu för 10 900 000 kronor. Det hade tre pooler i två etage, en fantastisk havsutsikt och som om det inte vore nog: en privat badplats.
– Det var någon som var väldigt intresserad av att bada som hade byggt detta 2011, säger Staffan Tell på Hemnet.

Vill du titta in i huset? Gör det här!
1 av 9