1 av 3: Gotland är ett hett semestermål och många är det som drömmer om att ha ett eget boende där. Foto: iStock
2 av 3: Den här lägenheten är på 21,3 kvadratmeter och rymmer mer än vad man tror. Badrummet är stort och handikappanpassat, med dusch, och våtrumsmatta på golv och väggar. Foto: Mats Hemlin
3 av 3: Som ägare av lägenheten har man även tillgång till den gemensamma gården varifrån man har havsutsikt. Foto: Mats Hemlin

Boende på Gotland - under 200 000 kronor!

Drömmer du om ett eget fritidsboende på Gotland?

Nu kan du flytta in i ett charmigt hotell med havsutsikt.

Och bäst av allt, det blir ditt för under 200 000 kronor!

Gotland är ett hett semestermål och många är det som drömmer om att ha ett eget boende där. Men det kostar ganska mycket och objekten är få. Nu har det dock dykt upp en annorlunda och mycket prisvänlig möjlighet på Hemnet som gör att många fler kan förverkliga sin sommardröm.

 

Erbjudande från LEVA&BO Shopping: Passa på! Just nu 20 procent rabatt på trendiga hamam-handdukar

18 hotell-lägenheter till salu

Ett gammalt sommarhotell som funnits sedan 90-talet och ligger precis vid färjeläget i Fårösund har gjorts om till enrumslägenheter. 2014 bildade man en bostadsrättsförening i det före detta enplanshotellet där man valt att behålla en del, som exempelvis hotell-skylten, för historiens och charmens skull. Det är sammanlagt 18 hotell-lägenheter till salu.

 

LÄS OCKSÅ: Välkomna in i Peter Siepens soliga stuga

Möblerna ingår

Den här lägenheten är på 21,3 kvadratmeter och rymmer mer än vad man tror. Badrummet är stort och handikappanpassat, med dusch, och våtrumsmatta på golv och väggar. I dagsläget finns inget kök men det är förberett, precis som att man har förberett en balkongdörr. Men det bästa av allt är priset, på 198 000 kronor! Dessutom ingår de gamla hotellmöblerna.

 

LÄS OCKSÅ: Från stökig bakgård till fantastisk pergola

Havsutsikt och innergård

Som ägare av lägenheten har man även tillgång till den gemensamma gården varifrån man har havsutsikt. Parkeringsplatser finns till alla och det är endast 45 minuter in till Visby med bil.

– Det här ligger i den bästa miljö som finns i Fårösund, säger säljaren Morgan Gustafsson. Nära till allt, Fårö, bad, affär, restaurang och bageri. Med en utsikt över Fårö kan det inte bli bättre.