1 av 3: Aron Anderssons villa i Täby är till salu för 9 750 000 kronor. Foto: Mäklarhuset
2 av 3: Huset har fyra rum och en gäststuga på tomten. Foto: Mäklarhuset
3 av 3: Aron Andersson är äventyraren som var den första i rullstol som besteg Kebnekaise. Han har även åkt flera vasalopp. Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD

Äventyraren Aron Andersson säljer sin villa

”Efter 4 år i Täby är det dags för nya äventyr.”

Så skriver äventyraren Aron Andersson, 33, på Instagram om sin husförsäljning – han och frun väljer nämligen att sälja sin villa i Viggbyholm.

Priset för huset? 9 750 000 kronor.

Aron Andersson är äventyrare, idrottare och föreläsare. Han var med i Paralympics 2008 och vann allt han kunde vinna – och han var den första i rullstol som besteg Kebnekaise, 21 år gammal. Han har även gjort flera äventyr där målet varit att samla in pengar till välgörenhet. Som barn drabbades Aron Andersson av cancer vilket gjorde att han förlorade förmågan att gå – och idrotten och äventyrandet har hjälpt honom genom sjukdomen, och fått honom att vilja hjälpa andra.

Mycket gör han tillsammans med sin fru Anja Malmberg. Paret bor i en villa i Viggbyholm, Täby. Men nu har de valt att välja de att sälja huset.

Aron Andersson sommarpratade i P1 2017. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
https://www.instagram.com/p/CO41fDBjZbN/

”Garaget har varit perfekt för Aron”

Huset har fyra rum och är på 127 kvadratmeter. Det är ett modernt enplanshus som är uppdelat i en social och en privat del. I den sociala delen finns stort kök, matrum och vardagsrum med kakelugn. Från vardagsrummet är det utgång till en av husets två uteplatser.

Den privata delen ligger avskilt i huset. Här finns tre sovrum. Ett stort badrum med bastu ligger också här, liksom en tvättstuga med grovingång. Härifrån nås också husets stora dubbelgarage.

– Garaget har varit perfekt för Aron i sin verksamhet och idrottsutövning då han har mycket utrustning, säger Sebastian Wallster, mäklare på Mäklarhuset.

1 av 6: En del av huset är social med öppna ytor mellan kök, matrum och vardagsrum. Foto: Mäklarhuset
2 av 6: Här är det även utgång till en av husets uteplatser. Foto: Mäklarhuset
3 av 6: Stort och modernt kök. Foto: Mäklarhuset
4 av 6: Ett av husets tre sovrum. Foto: Mäklarhuset
5 av 6: I badrummet finns även bastu. Foto: Mäklarhuset
6 av 6: Gäststuga på tomten. Foto: Mäklarhuset

Aron Andersson och Anja Malmberg flyttar – men vet inte var

På den nästan 1 000 kvadratmeter stora tomten finns även en gäststuga.

Var Aron Andersson och Anja Malmberg ska ta vägen är oklart – de vet inte ens själva.

– Som du säkert vet är Aron en rätt äventyrlig person och de har inte köpt någon ny bostad ännu. De vill inte känna att de har något som binder dem till ett ställe för att kunna ta sin verksamhet och sitt äventyr till nästa nivå. Vart de tar vägen och i vilken boendeform de kommer att bosätta sig i kommer framtiden att utvisa, säger Sebastian Wallster.

https://www.instagram.com/p/CLhtb4wDgfo/https://www.instagram.com/p/COqdDvwptD2/

LÄS MER: Jenny Strömstedt säljer sitt söta torp

LÄS MER: Jesper Blomqvist hittade tv-bänk och kärleken – på Blocket 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!