1 av 4: Sara Lumholdt trivs att bo nära naturen där hon promenerar med sin hundar. Foto: Sven Lindwall
2 av 4: I badkaret återhämtar sig Sara efter tuffa träningspass. Foto: Privat
3 av 4: Tavlan är målad av Unnur Helgadottir, Saras forne A-teens-kollega Amir Pauls fru. Foto: Privat
4 av 4: Sara tillsammans med forna kollegorna i A-teens. Foto: / TV4

A-teens-Sara älskar att bo nära naturen

Hemma hos Sara Lumholdt är stilen romantisk, ljus och lantlig. Inför sommaren planerar hon att styra upp terassen med blommor och växter.

- Min dröm är att bo i ett hus med en stor trädgård, säger hon.

Hur skulle du beskriva din stil?

- Jag är ganska enkel i min stil. Det brukar bli mycket vitt, koppar och en romantiskt lantlig stil. Jag gillar vitmålat trä, det blir mest ljusa toner hemma.

Var köper du helst inredning?

- Mestadels kommer mina möbler från de stora varuhusen, som Mio. Inte mig emot, jag gillar att förnya hemma ganska ofta och då känns dyra möbler lite onödigt.

Har du något projekt på gång just nu?

- Jag ska försöka att inreda min terass med lite blommor och växter. Jag har inte riktigt bott in mig i den delen än då jag flyttade in förra året.

 

LÄS OCKSÅ: Hon bor i en 120 år gammal väderkvarn

 

Vilken inredningstrend har du tröttnat på?

- Jag och trender... haha! Jag kan inte minnas sist jag hade koll på den senaste inredningstrenden. Jag brukar köra på det som känns mest hemtrevligt och avslappnat, inte så abstrakt och kalt.

Vilken möbel kommer du aldrig att göra dig av med?

- Jag har många saker hemma som jag inte skulle göra mig av med. Soffan är det bästa köpet jag har gjort på länge. Med två hundar hemma som älskar att mysa så är vår lädersoffa ett guldköp.

 

LÄS OCKSÅ: Titta in i Mark Levengood miljonvilla 

 

Vad inspireras du av?

- Min dröm är att bo i ett hus med en stor trädgård så just nu inspireras jag av Hemnet. Där surfar jag in ganska ofta. Helst skulle jag vilja designa mitt eget hus och bygga det på en tomt nära vattnet. Att bo nära naturen ger ett härligt lugn. Kanske inom tio år, vi får se.

Vad är det viktigaste i ett hem?

- Det viktigaste i ett hem är att det ska kännas varmt och hemtrevligt, tycker jag. Och att soffan inte är för hård! När man väl unnar sig tid i soffan ska den vara mjuk och skön.

Vad är det bästa med området du bor i?

- Att det finns massor av härliga stråk att promenera med mina hundar i. Det är ett väldigt lugnt område och jag känner aldrig att jag saknar att bo inne i stan.

 

LÄS OCKSÅ: Så inredde Jenny sitt 30-talshus

 

Har du någon favoritplats i hemmet?

- Det är nog i badkaret. Att ta ett varmt bad efter en vecka fylld med träning och resor är ett måste för kroppen. Badkaret är min fristad!

Vilken lyx unnar du dig till hemmet?

- Jag brukar köpa snittblommor och doftljus. Härliga badsalt eller skumbad är också viktigt.

Sara Lumholdt

Ålder: 31.

Familj: Sambon Chris, hundarna Lily och Freja.

Gör: Äger och driver tillsammans med kollegan Ida Rosén Flow pole fitness. Träningsinstruktör, sångerska och programledare.

Bor: Saltsjö-Boo.

Aktuellt just nu