1 av 2: När Jesse Newton vaknade var hela vardagsrummet täckt med hundbajs. Förklaringen? Han hade glömt att robotsdammsugaren var på. (Hunden och dammsugaren på bilden har inget med artikeln att göra) Foto: Colourbox
2 av 2: Det är tänkt att en självgående dammsugare ska göra livet enklare. Men för Jesse Newton i Arkansas, USA, blev det tvärtom. Foto: iStock

Här är varför robotdammsugare och hundar inte går ihop

Det misstaget gör man bara en gång. När Jesse Newton vaknade var hela vardagsrummet täckt med hundbajs. Förklaringen? Han hade glömt att robotsdammsugaren var på. 

Det är tänkt att en självgående dammsugare ska göra livet enklare. Men för Jesse Newton i Arkansas, USA, blev det tvärtom. 

 

LÄS OCKSÅ: Här är Sveriges mest klickade bostäder just nu

Jesse Newton Foto: Facebook/Jesse Newon

”Såg ut som målning av Jackson Pollock”

Lite får han naturligtvis skylla sig själv. Att lämna dammsugaren på samtidigt som man glömmer att gå ut med hunden för en kvällsrunda är inte en bra kombination. 

– Lämna aldrig dammsugaren utan tillsyn. Hundbajset spreds överallt i rummet, och hela mitt hem såg ut som en målning av Jackson Pollock, säger Jesse enligt Mail online

 

LÄS OCKSÅ: Dildofynd från romartiden gör forskarna upphetsade


Ägnade timmar åt städning

Jesse tillbringade timmar med att städa upp efter dammsugaren som lämnat långa strängar av hundbajs i hela vardagsrummet. När han så berättade om historien på  Facebook – och till och med ritade ett schema över bajsets utbredning i rummet – fick han äntligen lite uppskattning. Inlägget har delats över 300 000 gånger. Kommentarerna låter heller inte vänta på sig. "Jag är ledsen att det hände dig, men... det är en rolig historia", säger en av dem som har läst inlägget. 

Jesse Newton ska nu få kompensation för händelsen av tillverkaren. 

 

LÄS OCKSÅ: 

* 9 tips för att alltid ha ett välstädat hem

* Diskmedel oväntat bra till allt - 10 smarta knep

* Bananflugor och andra skadedjur hemma – så blir du av med dem

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!