Här är nya funktionerna till Pokémon Go

Har du också drabbats av Pokémonfeber? Snart kan det komma nya funktioner i den populära spelappen!

Foto: iStock

1 av 2: Har du också drabbats av Pokémonfeber? Snart kan det komma nya funktioner i den populära spelappen!

<p>Sedan Pokémon Go lanserades i början av juli har drygt 30 miljoner människor över hela världen jagat virtuella Pokémonfigurer med sina mobiltelefoner. Som här i New York.<br></p>

Foto: iStock

2 av 2: <p>Sedan Pokémon Go lanserades i början av juli har drygt 30 miljoner människor över hela världen jagat virtuella Pokémonfigurer med sina mobiltelefoner. Som här i New York.<br></p>

Har du också drabbats av Pokémonfeber? Snart kan det komma nya funktioner i den populära spelappen!

Andra har också läst

Sedan Nintendo lanserade spelappen Pokémon Go i början av juli har drygt 30 miljoner människor över hela världen jagat virtuella Pokémonfigurer med sina mobiltelefoner. Snart kan ett gäng nya funktioner och förbättringar till appen vara på väg, skriver Illustrerad vetenskap. Här är några av de tillägg som snart kan bli verklighet:

 

LÄS OCKSÅ: Jessica hittade inte sin bikini – se vad hon gjorde

Enklare att navigera i Pokémon Go

Som spelet är utformat i dag går det inte, utöver "Nearby-funktionen” i nedersta högra hörnet, att ta reda på var de Pokémons du letar efter döljer sig. Men ett mer avancerat navigationssystem kan vara på väg, i alla fall om man ska tro en reklamtrailer från förra året. Framöver kan skyltar komma att placeras ut i den virtuella världen runt dig.

Byt Pokémons med en vän

John Hanke, chef för utvecklingsarbetet hos Niantic, har sagt att en av de funktioner som står överst på prioriteringslistan är att spelare ska kunna byta Pokémons med varandra.

Flera Pokémons är på gång

I en reklamtrailer från i höstas kunde man se en grupp människor mötas på Times Square i New York för att fälla en Mewtwo-Pokémon, en så kallad ”Legendary Pokémon”. Gissningsvis kommer den sortens Pokémons att bli en del av spelet, och kräver att en större grupp spelare möts för att lösa uppgiften.

 

LÄS OCKSÅ: Saras knep för att slippa getingar gör succé

Tävla i lag i Pokémon Go

I framtiden kan det också bli möjligt för spelare att bilda lag med sina vänner och mötas för att gemensamt slåss mot andra lag med sina bästa Pokémons.

Pokémon-events i städer

En annan funktion som ska vara på väg är möjligheten för en grupp spelare i samma stad att mötas vid en specifik tid för att genomföra ett gemensamt mål. För att kunna vara med i dessa stadsevents behöver man förmodligen ha en viss typ av Pokémon eller ha nått en hög nivå i spelet.

 

LÄS OCKSÅ: De rätta reglerna – så spelar du kubb!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande