Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa leva i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Blickfång. Det vita sovrummet får ett personligt och färgglatt blickfång med den virkade pläden och kudden. För att göra kudden virkas en enda stor mormorsruta som sys fast på ett vitt kuddfodral.Blickfång. Det vita sovrummet får ett personligt och färgglatt blickfång med den virkade pläden och kudden. För att göra kudden virkas en enda stor mormorsruta som sys fast på ett vitt kuddfodral.Blickfång. Det vita sovrummet får ett personligt och färgglatt blickfång med den virkade pläden och kudden. För att göra kudden virkas en enda stor mormorsruta som sys fast på ett vitt kuddfodral.
Blickfång. Det vita sovrummet får ett personligt och färgglatt blickfång med den virkade pläden och kudden. För att göra kudden virkas en enda stor mormorsruta som sys fast på ett vitt kuddfodral.

Häng med på nya trenden: Virka och sticka!

Just nu är stickning och virkning populärare än någonsin. 

Ett handarbete som är både roligt, rogivande och enklare än man kan tro, bara man tar sig tid.

Med virkning och stickning kan du skapa din egen  design på allt möjligt inom inredning. Du  sätter din personliga prägel på hemmet samtidigt som det är härlig med eget skapande. 

 Att krypa ner under en pläd man gjort själv känns riktigt bra. Börja med något litet, en klassisk grytlapp som i syslöjden är faktiskt ett perfekt exempel att starta med. Ofta är det ju så att bara man börjar så föds mersmaken. 

 Våga experimentera och laborera, var inte rädd att det blir fel, för det blir det ibland och då är det inte värre än att man 

 repar upp. 

 

 Inspireras av våra olika projekt här och låt dem bli en start på  handarbetet!