Han har byggt sitt hus till ett paradis för katter

Det här huset är nästan mer anpassat för katterna än för deras husse.

90 meter gångar, gömställen och roliga lekplatser för de fyra katterna – se filmen för att upptäcka vilken fantastisk värld husse Greg Kreuger har byggt.

https://www.youtube.com/watch?v=1W-bbqGiPfc

Att katterna trivs här råder det ingen tvekan om. Greg Kreuger från Minnesota, USA, har tillbringat mer än 15 år på att bygga tunnlar, trappor och trevliga passager till de fyra katterna han bor med.

En tunnel leder till källaren, en annan till en garderob. Här kan katterna gå omkring som de vill och när som helst välja att fly i väg till ett gömställe eller en rolig lekplats. Överallt i de totalt 90 meter gångarna finns både lyse och isolering.

Som ett pussel

Det är nog många katter som är avundsjuka på det här hemmet. Och för Greg Kreuger som älskar att såga nya gångar till sina husdjur är projektet som ett pussel som aldrig blir färdigt. Katthuset är hans liv och han släpper aldrig tanken på hur han kan utveckla det och bygga vidare.

– Trots att jag är den enda människan som bor här känns det inte som om jag bor ensam. Vi är som en familj, säger Greg Kreuger i filmen.

Aspergers har hjälpt honom

För ett år sedan blev Greg Kreuger diagnostiserad med Aspergers syndrom och han tror inte att det här huset hade sett likadant ut om han inte hade haft Aspergers. Diagnosen gör honom extremt fokuserad.

– Det sägs att alla katter har Aspergers syndrom, så jag tror att en anledning till att jag verkligen älskar katter är att jag förstår deras sätt att tänka och kan förstå deras personlighet, säger han.