1 av 3: Sugen på att göra om hemma nu när hösten kommer? Foto: Mio
2 av 3: Hämta inspiration från Mios höstkollektion – här finns allt. Något som passar alla. Foto: Mio
3 av 3: Mycket textilier och sammet, marmor och kalksten med både varma och kalla färger. Se fler bilder nedan! Foto: Mio

Göra om hemma? Inspiration från Mios nya höstkollektion

Sugen på att göra om hemma nu när hösten kommer?

Hämta inspiration från Mios höstkollektion – här finns allt.

Lyxigt, klassiskt, modernt, jordnära eller exklusivt – bildextra!

Sortimentet hos möbelföretaget Mio är brett och de strävar sedan länge på att bli marknadsledande i Sverige när det kommer till inredning, därmed är de Ikeas största konkurrent. Fram för allt vill de vara bäst på soffor och presenterar sig som ”din soffdestination”.

Oavsett om du gillar lyx, klassiskt, modernt, jordnära eller exklusivt finns det här, enligt dem själva. I höst i material som bland annat sammet, marmor eller kalksten och med färger som är varma eller kalla i tonerna. 

LÄS OCKSÅ: Ikea smygsänker priset på massor av inredning – vi vet vilka 

Sängen Godmorgon. Foto: Mio

Textilier är hetare än någonsin förr och framför allt sammet 

Textilier är hetare än någonsin förr, och däribland just sammet. Många inreder med pallar och puffar, gardiner, kuddar och stolar i sammet. Och en av Mios höstnyheter är stolen Kiwi i sammet med underrede i svartlackerad, mässingsfärgad eller kromad metall.

Stolen Kiwi och bordet Tiffany. Foto: Mio

Design som inspirerats av sätet i en racerbil med ergonomisk form

Mio lanserar även ett helt nytt gamingsortiment med skrivstolar, skrivbord och musmattor. Skrivstolarna har en design som inspirerats av sätet i en racerbil, med ergonomisk form och mjuk vaddering för långa gamingsessioner.

LÄS OCKSÅ: Kända inredningsbloggaren säljer sin skärgårdsidyll 

Gamingstolen som inspirerats av racerbilsstol. Foto: Mio

Främst i ledet går soffan County – en storsäljande favorit med tydliga drag av skandinavisk retrostil som ger elegans till bra pris.

Foto: Soffan County.

Soffan Madison är en storfavorit som till hösten uppdaterats med ett nytt böljande armstöd, vilket ger ett väldigt exklusivt utseende, speciellt i trendtyget sammet.

Soffan Madison. Foto: Mio

Friday har länge varit en av Mios mest populära soffor. Soffan är modern, har en generös sittyta och finns i en mängd kombinationer, perfekt för fredagsmys hela veckan. 

LÄS OCKSÅ: Livskvalitet utlovas – för bara 14 miljoner kronor 

Soffan Friday. Foto: Mio

I höst kommer kompisen Saturday som också den är en härlig och stor familjesoffa med en mängd valmöjligheter. Tillskillnad från Friday står Saturday på lite högre ben som underlättar vid städning och ger ett lite nättare intryck.

Soffan Saturday. Foto: Mio

Armstödskuddar på soffan är en trend som ger en lite mjukare känsla. Detta hittas på bland annat nyheterna Roxy och Lennox.

Soffan Lennox Foto: Mio

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip säljer huset efter skilsmässan – bildextra 

Soffan Roxy. Foto: Mio

En annan stor nyhet är fåtöljen Moore – en härlig komfortzon, designad av Jan Ekström. Förutom den höga komforten har fåtöljen dessutom en väldigt vacker design att vila ögonen på.

Fåtöljen Moore. Foto: Mio

 

Soffan London. Foto: Mio

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!