Tapeterna Malin ville ha var för dyra – se hennes briljanta lösning

Malin Larsson, 26, ville göra en fondvägg i huset. Hon och maken önskade något snyggt och annorlunda, letade och hittade tapeter som de beställde. Men på vägen hem från affären kände de ändå att det var väl mycket pengar.

Foto: Privat

1 av 3: Malin Larsson, 26, ville göra en fondvägg i huset. Hon och maken önskade något snyggt och annorlunda, letade och hittade tapeter som de beställde. Men på vägen hem från affären kände de ändå att det var väl mycket pengar.

Det var då Malin plötsligt kom på den briljanta idén:
”Jag hade köpt en hög med gamla tidningar på loppis för några år sedan som bara låg och skräpade. Varför inte använda dem? Det tyckte även maken var en spännande och kul idé.”

Foto: Privat

2 av 3: Det var då Malin plötsligt kom på den briljanta idén: ”Jag hade köpt en hög med gamla tidningar på loppis för några år sedan som bara låg och skräpade. Varför inte använda dem? Det tyckte även maken var en spännande och kul idé.”

ar du tröttnat på dina gamla tapeter och vill ha nytt? Ta efter Malins briljanta och unika idé, och det är nästan gratis!

Foto: Colourbox

3 av 3: ar du tröttnat på dina gamla tapeter och vill ha nytt? Ta efter Malins briljanta och unika idé, och det är nästan gratis!

Har du tröttnat på dina gamla tapeter och vill ha nytt?

Kanske är kassan skral och tapeterna alldeles för dyra. 

Ta efter Malins briljanta och unika idé, och det är nästan gratis!

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Malin Larsson, 26, från i Östersund, ville göra en fondvägg i huset. Hon och maken önskade något snyggt och annorlunda, letade och hittade tapeter som de beställde. Men på vägen hem från affären kände de ändå att det var väl mycket pengar. De hade ju dessutom precis köpt ett nytt hus.

– Det var helt enkelt för dyrt så vi funderade om det fanns något alternativ och började spåna. 

 

LÄS OCKSÅ: Erik åkte på semester och lät polaren ta in posten – se vad han kom hem till

Tapetserade med tidningar från loppis

 

Foto: Privat

Det var då Malin plötsligt kom på den briljanta idén:

– Jag hade köpt en hög med gamla tidningar på loppis för några år sedan som bara låg och skräpade. Varför inte använda dem? Det tyckte även maken var en spännande och kul idé. 

Sagt och gjort. De satte igång att tapetsera och resultatet blev mycket snyggare än de hade kunnat föreställa sig.

– Allt är klistrat med vanligt tapetklister och noggrannt placerat så man kan läsa nästan alla artiklar i sin helhet. Men det tog längre tid att läsa igenom allt än att klippa och klistra upp på matsalsväggen, säger Malin och skrattar.  

 

LÄS OCKSÅ: Gör en snygg fondvägg snabbt med nonwoventapet  

Östersundsposten från 30- och 40-talet

På väggen i matsalen hittar man numera nyheter från Östersund-Posten, mestadels från 1949, men även 1934 och 1938. Bland annat kan man se reklam för biograferna med filmer av Errol Flynn och Ingrid Bergman.

– Det kommer aldrig att bli tråkigt för middagsgästerna som kan fördriva tiden med läsning i väntan på middag. Jag är mycket nöjd med resultatet av väggen i vårat nyköpta hus!

 

LÄS OCKSÅ:

* Ann-Christin köpte en lampa på nätet – fick en liiiten överraskning

* Så ser världens dyraste villa ut – kan bli din för 9 MILJARDER kronor!

* 11 ovänatade saker du kan använda bikarbonat till

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Läs mer