Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Bästa knepen för att rädda maten: Funkar alltid

Har du som många andra blivit tokig i köket när du råkat salta för mycket, eller när såsen skurit sig? Nu kan du vara lugn! Du behöver inte vara en mästerkock för att lösa det. Här är de bästa tipsen på hur du räddar middagarna från totalt fiasko.

Foto: GETTY IMAGES

1 av 10

1. Maten blev inte lika bra som på restaurang

Vi står timtals i köket och försöker få till den bästa brunsåsen. Men ändå lyckas vi aldrig så bra som kockarna på tv. Vad är deras framgångsrecept? Kanske har de ett antal supermaskiner i köket, eller spenderat flera år på en kockutbildning. Men vad vi missar är kanske deras viktigaste egenskap – kunnande.

Så om din sås exempelvis skurit sig är det bara att ha i en nypa bakpulver och vispa ordentligt. Då brukar den gå ihop sig igen. Det och många fler tips kommer här. Bläddra vidare!

1 av 10