Google lanserar nya smarta prylar för hemmet

<p>Google Home, som är ett smart hemmasystem med inbyggd högtalare och digital assistent, är en av Googles nyheter.<br></p>

Foto: Youtube

1 av 7: <p>Google Home, som är ett smart hemmasystem med inbyggd högtalare och digital assistent, är en av Googles nyheter.<br></p>

Högtalaren kommer i sju olika färger.

Foto: Youtube

2 av 7: Högtalaren kommer i sju olika färger.

En annan nyhet är ett VR-headset, Daydream View.

Foto: Youtube

3 av 7: En annan nyhet är ett VR-headset, Daydream View.

Daydream View kommer i tre färger.

Foto: Youtube

4 av 7: Daydream View kommer i tre färger.

Företaget lanserar också en trådlös router.

Foto: Youtube

5 av 7: Företaget lanserar också en trådlös router.

Snart släpps även Googles nya, omtalade smartphone Pixel i två olika storlekar.

Foto: Google

6 av 7: Snart släpps även Googles nya, omtalade smartphone Pixel i två olika storlekar.

Här är alla nyheter som företaget lanserar. När de börjar säljas i Sverige är än så länge oklart.

Foto: Google

7 av 7: Här är alla nyheter som företaget lanserar. När de börjar säljas i Sverige är än så länge oklart.

Google satsar på smarta hem och lanserar flera nya teknikprylar. Bland annat börjar de sälja en röststyrd högtalare och ett VR-headset. Spana in nyheterna här!

Ämnen i artikel:

Andra har också läst

Företaget Google presenterade på tisdagen flera smarta nyheter till hemmet under ett event i San Fransisco. Bland annat lanseras ett röststyrt hemmasystem, en ny Chromecast samt ett VR-headset. 

Google lanserar röststyrd högtalare

En av nyheterna, Google Home, är ett smart hemmasystem med inbyggd högtalare och digital assistent. Genom att berätta för Google Home vad den ska göra kan den spela upp musik, radio eller podcasts från bland annat Spotify, Google Play Music och Youtube. Högtalaren ska även kunna svara på frågor om till exempel vädret, hur trafiken flyter på vägen till arbetet eller vad saker heter på andra språk. Google Home kommer i sju olika färger, och kan därför matchas med hemmets övriga inredning. 

Foto: Google

LÄS OCKSÅ:  Ladda mobilen rätt – här är 5 myter att ta hål på 

VR-headset en av nyheterna

En annan nyhet är virtual reality-headsetet Daydream View. Med headsetet ska man kunna uppleva konserter och sportevenemang, spela spel och titta på film i 360 graders panoramavy. Daydream kommer vara kompatibel med vissa Android-telefoner, bland annat Googles nya smartphone Pixel, som också presenterades på eventet.

Foto: Google

Alla nyheter som presenterades av Google.

Oklart när nyheterna börjar säljas i Sverige

Förutom hemmasystemet och VR-headsetet visade Google upp tre andra nyheter; en trådlös router som ska ge snabbare uppkoppling i hela hemmet, en ny uppdaterad Chromecast, Chromecast ultra, samt den nya omtalade smartphonen Pixel. 

Den nya telefonen ska enligt företaget ha den bästa kameran som någonsin byggts in i en smartphone, och är den första telefonen som är tillverkad av Google från början till slut. 

När nyheterna börjar säljas i Sverige finns ännu inga uppgifter på. Chromecast Ultra kommer att säljas för 780 kr, men vad de övriga nyheterna kommer att kosta är inte känt.

LÄS OCKSÅ:

•  Ikea lanserar ljus nyhet lagom till hösten  

•  Älgen mumsar på äppelträdet – då ser robotgräsklipparen rött  

•  Tv – tänk på det här när du ska köpa en ny  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 127 000 andra - Inspireras av Leva&Bo! Se erbjudande