1 av 3: Ja, hur tänkte man här?... Foto: Facebook/fruktansvärt dåligt hantverk
2 av 3: Skitbra jobb. Foto: Facebook/fruktansvärt dåligt hantverk
3 av 3: Rörande bra gjort. Foto: Facebook/fruktansvärt dåligt hantverk

Hantverkarna som borde tänkt efter före

Ibland när man gör två saker samtidigt går det ena ut över det andra. När man gör något med händerna så går det inte så bra att tänka på samma gång och vice versa. Ibland går det inget vidare att göra något av dem. Här är hantverksmissarna som får dig att känna dig som en stjärna.

Här är det en typisk situation där man har en 50-procentig chans att nå sitt mål, vilket i det här fallet förefaller vara våning två. De stackare som väljer den högra sidan blir iställer förpassade till en tillvaro där ytan vara blir smalare och smalare.

 

LÄS OCKSÅ: 10 prylar som gör ditt badrum till världens häftigaste

 

När vissa lägger klinkers ser det ut som det rutmönstrade gatusystemet i New York. Andra gör det enligt en modell som mer ser ut som Säffle. Det här är snarare ett exempel på det senare tillvägagångssättet.

 

"Men det är väl bara att du torkar rumpan medan du tvättar händerna?"

 

Mindre sofistikerade sajter hade säkert sagt något om att storleken i vissa fall har betydelse. Vi håller oss för goda för sådant.

 

Busenkelt: de som promenerar får knata i terrängen och vi vanliga hyggliga skejtboardåkare har ett hinder att hoppa över på vägen till fotbollsplanen.

 

LÄS OCKSÅ: Soffor vs djur – det går inte alltid som planerat

 

 

Giv akt!

 

I valet mellan att köpa ett nytt lock eller använda tre som låg och skräpade i en låda valde man här uppenbarligen helt fel.

 

Någonstans ser det ut som Snobben med insektsvingar, eller ett väldigt underligt flygplan. Hur som helst är det kreativ kabeldragning vi har att göra med här.

 

LÄS OCKSÅ: Här är lägenheten där man helt missade att styla

Det yttersta beviset för att den bästa vägen från A till B inte är en rak linje. Eller så är det taket som har fel på något vis. Någon utav de tu är i alla fall boven.

 

Ett är säkert – det här kaklet ska mönsterpassas. Och jag är relativt säker på att det här inte är det tänkta mönstret.

 

Det finns saker som är mindre jobbiga än att hänga om dörrar, i ett kort perspektiv. Om man istället ser det hela över lite tid finns det lösningar man kan börja störa sig på en smula efter ett tag.

 

Har du inte alltid saknat lite spänning i duschen?

 

Foto: Fruktansvärt dåligt hantverk

 

LÄS OCKSÅ:

 8 onödiga prylar som du aldrig kommer ha användning för
 

 9 prylar du inte visste att du behöver i sommar
Coolaste köksprylrna för alla matälskare
 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Inspireras av Leva&Bo - just nu 6 nr för endast 99 kr. Köp nu!