1 AV 6
Snart är det dags. Nyårsslaget med alla dess fester. Här får du bästa tipsen!
Foto: GETTY IMAGES
2 AV 6
Vill du att din tillställning ska gå till nyårsaftnarnas historia, prova då dessa idéer som inredningsproffsen själva använder sig av på sina fester!
Foto: Fotolia
3 AV 6
Inredare Sarah Valle säger att hennes viktigaste råd är enkelt: ”Låt aldrig dina gästers glas vara tomma”!
Foto: Fotolia
4 AV 6
”Om du har ett badkar, fyll den med is och massor av bubbelflaskor”, säger inredaren Sam Allen.
Foto: GETTY IMAGES
5 AV 6
Dela ut partyhattar, partytutor och annat till gästerna så lättar det upp stämningen.
Foto: Fotolia
6 AV 6
Det kan vara lite av en kamp att underhålla alla till efter midnatt, men det är en av de viktigaste bitarna.
Foto: GETTY IMAGES

Fixa bästa nyårsfesten – proffsen avslöjar sina knep

Snart är nyårsafton här med allt firande.

Vill du att festen ska bli minnesvärd?!

Följ då inredningsproffsens egna råd!

Vanligtvis är årets sista fest, nyårsafton, ganska enkel att planera. Blås upp några ballonger, ta på dig något snyggt och låt sedan champagnekorkarna smälla resten av kvällen och natten. Men vill du att din tillställning ska gå till nyårsaftnarnas historia, prova då dessa idéer som inredningsproffsen själva använder sig av på sina fester.

 

LÄS OCKSÅ:  Husmorstips – 10 oslagbara tips du kommer älska 

1. Rekvisita

Välkomna gästerna med rekvisita. Det kanske verkar fånigt, men hattar, halsband och partytutor är perfekta isbrytare, om inte alla gäster känner varandra. ”Dela ut dem till gästerna direkt när de kommer”, säger inredaren Ryland Witt Witt.    

2. Placera okända bredvid varandra

Bjuder man in till middag är det lätt att sätta paren sida vid sida med varandra. Men inredaren Amy Berry säger att man ska undvika det: ”Det gör konversationerna mer intressanta!”.

3. Ta fram hela registret

Drick din bästa flaska vin, använd ditt vackraste porslin, och äkta silver, och klä upp dig från topp till tå. Det menar inredaren CeCe Barfield Thompson: "Detta är natten då man ska sätta ribban för det kommande året, så håll inte tillbaka”.

4. Sätt upp ett tema

Champagne är ett måste, så klart. Utöver det är det upp till dig att komma på något extra festligt. Inredare Sara Gilbane : "Eftersom jag känner för vita fjädrar just nu skulle jag gå all in för ett fullskaligt vitt tema”.

5. Det oväntade

”Om du har ett badkar, fyll den med is och massor av bubbelflaskor”, säger inredaren Sam Allen. En annan superenkel idé är att sätta färgglada drinkpinnar och sugrör i champagneglasen. Dekorera med serpentiner och glitter.

 

LÄS OCKSÅ:  6 knep som gör dina obekväma skor skönare  

6. Kontraster

Kontraster betyder allt. Nyckeln är att aldrig låta kvällen bli för formell eller vanlig. "Det finns inget som gläder mig mer än att se ett rum fullt av herrar i smokingar som spelar Twister", säger inredaren Scot Meacham Wood. "Det blir ett minnesvärt sätt att hälsa det nya året välkommet!"

7. Underhåll

Det kan vara lite av en kamp att underhålla alla till efter midnatt, men det är en av de viktigaste bitarna. ”Vi sätter ofta på en film, eller spelar något spel, vad som helst som håller gruppen road till långt efter midnatt”, säger Wood.

8. Glöm inte midnatt

Det är trots allt höjdpunkten på kvällen. "Du kanske vill ha papperslyktor som du skickar upp i luften vid midnatt", säger inredare Lisa Staprans. Och det är alltid en bra idé att ha massor av blommor, levande ljus, silver och vita ballonger för att få till en högtidlig stämning.

9. Fyll upp köket

”Jag föredrar att servera många små rätter under hela kvällen och försöka undvika sådant som tar för mycket tid av förberedelser”, säger Wood. På det sättet kan du koncentrera dig på och njuta av dina gäster i stället för att fastna i köket.

10. Låt champagnen flöda

Inredaren Sarah Valle säger att hennes viktigaste råd är enkelt: ”Låt aldrig dina gästers glas vara tomma”!

 

LÄS OCKSÅ:

Så håller du tjuvarna borta på nyårshelgen 

Spara vinkorkarna - 10 andra saker att göra med dem! 

 

Källa: Housebeautiful.com