Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 28 jun 2014 16:00

Familjen Ohlssons nya drömhem

<strong>Grönska. </strong>Christian och Louise gillar gröna växter och fick ett ­ombonat vardagsrum fyllt med växter. Rymlig soffa och sköna fåtöljer från Ekeby möbler. Soffbordet byggde snickaren Jonny efter Jimmys ritning. Amplarna är gjorda av korgar i säckväv.

Grönska. Christian och Louise gillar gröna växter och fick ett ­ombonat vardagsrum fyllt med växter. Rymlig soffa och sköna fåtöljer från Ekeby möbler. Soffbordet byggde snickaren Jonny efter Jimmys ritning. Amplarna är gjorda av korgar i säckväv.

1/6

Foto: Erik Cronberg

<strong>Dukat för tårtkalas. </strong>Det rejäla matbordet är handgjort och kommer från Lövsjö loghouse. Koppar och fat från Villeroy&amp;Boch. Tårtfat få fot och tillbringare från Ib ­Laursen. Taklampa från By Rydens. Ormbunkar i stora cylindervaser från Granit.

Dukat för tårtkalas. Det rejäla matbordet är handgjort och kommer från Lövsjö loghouse. Koppar och fat från Villeroy&Boch. Tårtfat få fot och tillbringare från Ib ­Laursen. Taklampa från By Rydens. Ormbunkar i stora cylindervaser från Granit.

2/6

Foto: Erik Cronberg

<strong>En whisky, tack. </strong>I det gamla huset fanns en stor bar som Christian hade fått av sina kompisar i födelsedagspresent. Hans önskan var att få en bar även i det nya hemmet. Snickaren Jonny byggde en mindre vägghängd variant efter Jimmys design.

En whisky, tack. I det gamla huset fanns en stor bar som Christian hade fått av sina kompisar i födelsedagspresent. Hans önskan var att få en bar även i det nya hemmet. Snickaren Jonny byggde en mindre vägghängd variant efter Jimmys design.

3/6

Foto: Erik Cronberg

<strong>Hotellkänsla. </strong>Louise och Christian fick ett sovrum i mörka toner med väggar i lila och en säng i grått. Den maffiga huvud­gaveln Bowery kommer från The home. Överkast från Mimou och taklampor Juno från By Rydéns.

Hotellkänsla. Louise och Christian fick ett sovrum i mörka toner med väggar i lila och en säng i grått. Den maffiga huvud­gaveln Bowery kommer från The home. Överkast från Mimou och taklampor Juno från By Rydéns.

4/6

Foto: Erik Cronberg

<strong>Sagolikt</strong>.Siri önskade sig ett rum i rosa och gult. Inredaren ­Maria Celin inspirerades av Prinsessan på ärten och ­skapade ett riktigt prinsessrum. Sänghimlen är sydd i tyger från Sanderson och ­Sandbergs.

Sagolikt.Siri önskade sig ett rum i rosa och gult. Inredaren ­Maria Celin inspirerades av Prinsessan på ärten och ­skapade ett riktigt prinsessrum. Sänghimlen är sydd i tyger från Sanderson och ­Sandbergs.

5/6

Foto: Erik Cronberg

<strong>Blommigt. </strong>Tapet Inari/Primose från Sanderson, Tapetorama­. ­Vägghyllor från Bloomingville.

Blommigt. Tapet Inari/Primose från Sanderson, Tapetorama­. ­Vägghyllor från Bloomingville.

6/6

Foto: Erik Cronberg